Bernard Chong

Entain Digugat dening Man ndadekake $ 3k saben Sasi kanggo ngidini Gamble Swara $ 2M

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 12:28

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 01:07.

Raksasa game Entain ngalami tembelan sing kasar. Sawise denda £17 yuta (US$21 yuta) ing Inggris, saiki kudu nanggapi tuntutan hukum sing bisa mbukak lawang kanggo tantangan hukum tambahan.

Toko taruhan Ladbrokes
A toko totoan Ladbrokes ing Inggris ing dina udan. Perusahaan totoan ngadhepi tuntutan hukum anyar liwat miturut omongane uwong tanggung jawab gambling fiasco. (Gambar: Alamy)

Entain, perusahaan induk Ladbrokes, PartyPoker, lan platform game liyane, ngadhepi tuduhan yen Ladbrokes gagal ngetrapake tumindak game sing tanggung jawab, miturut Iku Wektu.

Penggugat, Simon Rose, taruhan luwih saka € 2,1 yuta (US $ 2,1 yuta) saka 2015-16, sanajan dheweke mung entuk € 42,264 (US $ 42,264) setaun.

Iki, Rose nyatakake ing tuntutan hukum, minangka kesalahan Ladbrokes. Platform iki ora cukup kanggo mungkasi pakulinan gambling, senajan wis liya kanggo nindakake, ngandika.

Mesthine wis luwih akeh

Tuntutan claims Ladbrokes digatèkaké privasi gambling masalah. Rose, kadhangkala, bisa mbuwang nganti € 21,135 (US $ 21,135) saben dina lan, ing pungkasan, ilang € 271,234 (US $ 271,234) sajrone pitung sasi.

Sanajan dheweke entuk kira-kira € 3,522 (US $ 3,522) saben wulan, Ladbrokes pisanan menehi watesan simpenan € 23,481 (US $ 23,481). Iki minangka indikasi pisanan, miturut tuntutan hukum, yen platform kasebut ora ngrampungake kewajiban gambling sing tanggung jawab.

Rose percaya yen Ladbrokes kudu nindakake tugas sing luwih apik kanggo ngawasi akun kasebut sadurunge nangani jumlah gedhe. Yen mangkono, dheweke ngaku, dheweke bakal ngubungi dheweke lan njupuk tindakan sing luwih cepet, kalebu mbatesi akun kasebut utawa verifikasi sumber dana.

Gambler ngakoni sing Ladbrokes kontak wong. Nanging dheweke kandha yen kedadeyan kasebut kasep. Sawise dheweke entuk kerugian € 117.406 (US $ 117.406), Rose nampa telpon saka platform kasebut. Piyambakipun mangertos bilih piyambakipun nyilih dhuwit kanggo totohan lan sing nglampahi ngluwihi iku.

Miturut tuntutan hukum, Ladbrokes ora nindakake apa-apa liyane. Rose banjur sijine watesan simpenan saben minggu € 1,173 (US $ 1,173) ing akun lan nambah tanpa masalah kanggo € 23,481 (US $ 23,481) mung sawetara sasi mengko. Ladbrokes terus ngidini Rose kanggo taruhan nganti dheweke ora kalebu ing 2016.

Etain ngarep-arep supaya ora ana perang pengadilan sing dawa. Iki nyathet yen kegiatan Rose kedadeyan rong taun sadurunge tuku Ladbrokes.

Yen Rose nemokake sukses karo tuntutan hukum, bisa nyebabake tantangan hukum tambahan. Wong liya sing percaya yen dheweke ora nampa perawatan sing adil saka Ladbrokes, utawa saka platform taruhan liyane, uga bisa njaluk ganti rugi.

Entain Nduwe Akeh Pengalaman Lapangan

Yen ora bisa ngindhari gugatan ing pengadilan, Enta duwe pengalaman akeh. Kasus sadurunge melu perusahaan nalika GVC.

Ing 2020, GVC kudu nanggapi tuduhan kasebut nglanggar undang-undang pajak Inggris sing ana gandhengane karo operasi game online ing Turki. Ing wektu sing padha, GVC dadi Entain.

Senadyan wis dianugerahi GamCare kang Advanced Aman Gambling Standard, Entain, umumé amarga Ladbrokes, wis bola-bali ngadhepi tuduhan salah. Paling taun, contone, Ladbrokes ngadhepi biaya meksa pangguna kanggo nglampahi luwih saka AU $ 3 yuta (US $ 2,07 mayuta-yuta) saka dana gambling perusahaan. Perusahaan kasebut banjur ngajokake bangkrut.

Setaun sadurunge, New South Wales didenda Ladbrokes amarga menehi insentif kanggo pangguna sing nglanggar hukum sing wis ditetepake. Nalika iku, denda AU$207.500 (US$143.465) minangka rekor kanggo negara Australia.

Uga pungkasan taun, Entain ketemu dhewe nanggepi claims sing diijini diadegaké bettors kanggo nyeleh kira-kira $ 3,95 yuta ing taruhan ilegal. Bettor Skotlandia Terry Allan diduga nggawe taruhan saka Spanyol. Iki bakal nglanggar hukum lokal, amarga Ladbrokes ora duwe lisensi ing Spanyol, minangka syarat ing negara kasebut.

Akibaté, Allan nuntut mbalekaken kabeh jumlah, bebarengan karo kapentingan 8%. Dheweke ngaku Ladbrokes dinuga ngerti ngendi dheweke lan marang Staff supaya topik lokasi.

#Entain #Digugat #dening #Man #ndadekake #saben #Sasi #kanggo #ngidini #Gamble #Swara