casino stocks

Enggo bareng Penn Hiburan bisa menang Bets antarane Equities Gaming

Dikirim ing: 28 Agustus 2022, 05:02

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 05:02.

Penn Entertainment (NASDAQ: PENN) Enggo bareng mudhun 38% taun-kanggo-tanggal, tepak akeh Samsaya Awon saka MVIS Global Gaming Index, nanging sawetara nonton pasar pracaya Simpenan buta casino nawakake mbalek potensial.

saham penn
CEO Penn Entertainment Jay Snowden. Sawetara pengamat pasar percaya yen saham kasebut bakal entuk bathi. (Gambar: Bloomberg)

Perusahaan basis Pennsylvania iku operator casino regional paling gedhe ing AS lan ora operate sembarang situs game adhedhasar tanah njaba negara. Iki minangka tambahan nalika dolar saya kuwat lan sawetara pesaing berjuang karo protokol COVID-19 ing Macau. Biyèné dikenal minangka Penn National Gaming, perusahaan mlaku 44 kasino ing 20 negara. Kajaba iku, asil kuartal kapindho Penn lan wawasan lengkap taun menarik.

Revenue mundhak 5.4% taun-taun (YoY) dadi $1.63 milyar ngalahake perkiraan konsensus $1.61 milyar. PENN negesake maneh pandhuan penghasilan 2022 kanthi $ 6.15 milyar nganti $ 6.55 milyar dibandhingake ramalan konsensus analis $ 6.36 milyar, “ujare Schaeffer’s Investment Research.

Ing sisih liya, pasar saham sing sluggish, mundhake suku bunga lan inflasi sing ora nuduhake tandha-tandha abating ing wektu sing cedhak minangka salah sawijining faktor sing dikandhakake para analis lan ekonom sing nimbang kapercayan lan belanja konsumen. Sing duweni potensi ora karu kanggo operator casino, kang epitome saka jeneng siklus konsumen.

Penn Interactive, Power Up

Penn Interactive, unit game online perusahaan, ing munggah lan stands minangka katalis liyane bisa kanggo Simpenan.

Ing cathetan sing gegandhengan, perusahaan kasebut ngumumake awal wulan iki yen nggunakake hak kanggo entuk persentase Barstool Olahraga sadurunge ora duwe, tegese bakal duwe kabeh entitas media David Portnoy nalika transaksi rampung ing Februari.

Barstool Sportsbook durung tekan dhuwure FanDuel utawa DraftKings. Nanging buku olahraga online Penn nggunakake Portnoy lan liya-liyane Kursi bar pribadine kanggo ndarbeni pelanggan sing luwih enom kanthi cara sing larang regane – sifat sing penting, amarga sawetara pesaing mbuwang dhuwit akeh kanggo marketing.

“Kombinasi lokasi fisik lan online interaktif gambling mbisakake efek jaringan synergistic ngendi pelanggan bisa entuk ganti rugi lan ganjaran nalika tetep disambungake kanggo account saka sakbenere ngendi wae,”Said Schaeffer kang. “PENN bisa tekan, utawa luwih, pelanggan PENN bisa tekan ing macem-macem saluran cashless, cardless, lan kontak kurang.”

Massachusetts Bisa Power Penn Simpenan

Ing legalization anyar saka totoan olahraga ing Massachusetts, ngendi Penn makaryakke slot – mung Plainridge Park Casino (PPC), bisa dadi katalis liyane kanggo saham ing tembung dawa.

“Ana enem lisensi totoan seluler lan Penn bakal ngaku siji. Saiki wis racing jaran lan slot machine kamar ing Plainview, Massachusetts sing bisa entuk manfaat saka nambah Sportsbook. Kajaba iku, aplikasi Bar Stool Sports asale saka Boston, dadi populer banget karo para mahasiswa lan milenial,” pungkase Schaeffer.

Wolulas analis nutupi saham Penn Enterainment kanthi 13 peringkat saham “tuku sing kuat” utawa “tuku.” Target rega rata-rata ing ekuitas game yaiku $ 50,24, nuduhake kenaikan sing signifikan saka tutup 26 Agustus $ 32,18.

#Enggo #bareng #Penn #Hiburan #bisa #menang #Bets #antarane #Equities #Gaming