Choctaw Casino & Resort – Durant

Duo buntut sing dicurigai perampok saka Florida Casino menyang omahe, saiki ana ing kunjara

dikirim ing: September 2, 2022, 04:56h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 06:13h.

A wong tetep ing ditahan sawise kang dipenjara Rebo kanggo robbing loro korban ing Boca Raton, Florida, ing Juli, polisi ngandika. Korban wis mung bali njaba panggonan sawise padha ngginakaken paling wengi ing Seminole Hard Rock Casino i Hollywood, Florida.

Kwame Moorer
Kwame Moorer ing foto cangkir. Dheweke dinuga ngrampok wong loro sing wis ing casino Florida. (Gambar: Koreksi Kabupaten Miami-Dade)

Kwame Moorer, 30, saka Opa Locka, Fla. dinuga tindakake saperangan 27 mil saka gambling property 25. Juli. Dheweke narik senjata api nalika nyedhaki dheweke sawise metu saka mobil, ujare polisi.

Tersangka banjur dhawuh marang wong loro supaya masrahake dhuwit lan barang-barange. Moorer banjur diduga njupuk dompet, telpon lan dhuwit, mlumpat liwat tembok semen nalika rampung. Banjur, dheweke diduga nembakake siji peluru menyang dheweke sadurunge mlayu numpak SUV sing diparkir ing sacedhake. Ora ana sing tatu ing kedadeyan kasebut.

Polisi digunakake video ndjogo casino kanggo bantuan ngenali tersangka. Dheweke saiki didakwa rampokan nganggo senjata api lan nyerang nganggo senjata api. Dheweke dipenjara ing Miami-Dade County Jail ana.

Tersangka nganggo celana ireng, hoodie lengen dawa, lan topeng ireng nalika rampog, BocaNewsNowsitus warta lokal, kacarita.

Kedadeyan sing padha wis kedadeyan ing saindenging negara.

Pistol-Whipped

Ing Februari, wong tuwa nyopir saka Pittsburgh kang Kali Casino mecut karo bedhil lan ngrampok winnings ing ngarepe Aspinwall, Pa.

Assailant miturut omongane uwong, Jaimeca Johnson, wong wadon 28-taun-lawas saka Forest Hills, Pa., Dituduhake ngetutake dheweke kanggo lelungan 8,2 mil.

Nalika mlebu ing dalan, Johnson didakwa nudingake bedhil menyang korban lan ngancam: “Wenehana dhuwit utawa aku bakal nembak sampeyan.”

Dheweke uga nyerang dheweke nganggo senjata api, nyolong babagan $ 1,500 saka kanthonge, lan banjur mlayu saka tetanggan, ujare polisi.

Korban umur 66 taun sing ora dijenengi nandhang tatu ing sirah lan raine. Wiwitane, dheweke mlebu ing Rumah Sakit St. UPMC. Margaret ing Aspinwall. Nanging dheweke banjur ditransfer menyang rumah sakit Presbyterian UPMC lan samesthine bakal pulih.

Banjur, Johnson didakwa nggawa senjata api tanpa ijin, kanthi sembrono mbebayani wong liya, lan tuduhan liyane sing ana gandhengane karo rampokan kasebut. Pittsburgh Post-Gazette kacarita.

Perampokan Fatal Kakek Agung

Ing Januari, wong Baltimore ditembak ing omahe. Dheweke wis mung bali saka menang dina ing Horseshoe Casino Baltimore. Sing nyerang ngetutake mbah buyut saka papan dolanan kanggo ngrampog dheweke, lan tatune mati.

Clarence Joseph Buckner, 65, ora kasil nglawan para bandit. Nanging rampog murub paling siji dijupuk menyang wong.

Polisi Baltimore mengko dikonfirmasi motif penembakan kasebut yaiku rampokan Baltimore Sun kacarita.

Rajapati First Degree

Kajaba iku, ing Oktober, ana wong sing dituduh mateni pemain sing menang sawise loro-lorone ninggalake Parx Casino Pennsylvania. Dheweke wis shadowing wong ing lantai game dawa sadurunge padha metu, laporan warta dicethakaké. Assailant miturut omongane uwong banjur ngetutake korban babagan 30 mil menyang omahé New Jersey, ngendi 54-taun-lawas ditembak lan mengko mati, polisi ngandika.

Jekai Reid-John, 27, saka Norristown, Pa., Didakwa karo Rajapati tingkat pisanan. Dheweke katon cedhak korban, Sree Aravapalli, nalika ing Parx Casino ing Bensalem, Pa. Bucks County Kurir Wektukoran lokal, kacarita.

Sawise tekan ing Plainsboro Aravapalli, NJ, Reid-John mlebu omah liwat lawang geser, ujare polisi. Dheweke didakwa nembak korban kaping pirang-pirang.

Aravapalli tilar donya ora suwe. Aravapalli menang bab $ 10.000 ing casino wengi iku.

#Duo #buntut #sing #dicurigai #perampok #saka #Florida #Casino #menyang #omahe #saiki #ana #ing #kunjara