casino stocks

DraftKings Soars Ing Ngisor Perkiraan Mundhut, Ngapikake Outlook Revenue

dikirim ing: 5 Agustus 2022, 04:13h.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 04:25h.

DraftKings (NASDAQ:DKNG) mlumpat 9,78% ing dina, peringkat minangka salah sawijining saham game sing paling apik ing dina Jumuah. Iku sawise perusahaan nambah tuntunan penghasilan 2022 nalika nyuda penghasilan sadurunge ramalan bunga, pajak, panyusutan lan amortisasi (EBITDA).

DraftKing
Staf ing markas DraftKings ing Boston. Saham mlumpat dina iki kanthi prospek penghasilan sing luwih apik. (Gambar: CNBC)

Operator buku olahraga online saiki nggambarake pendapatan 2022 saka $ 2.08 milyar dadi $ 2.18 milyar, saka perkiraan sadurunge $ 2.05 milyar dadi $ 2.17 milyar. Tegese wutah revenue taun-taun 60% nganti 68%. Analis wis samesthine $ 2.1 milyar. DraftKings berbasis Boston ngalami kerugian EBITDA 2022 $ 765 yuta nganti $ 835 yuta – luwih apik tinimbang perkiraan sadurunge kerugian $ 810 yuta nganti $ 910 yuta.

Perkiraan revenue ora kalebu Kansas, Maryland, Ohio, lan Puerto Rico – yuridiksi ngendi DraftKings duwe akses pasar, lan ing ngendi totoan olahraga sah, nanging durung manggon. Perkiraan baris ndhuwur uga ora kalebu Massachusetts, ing ngendi DraftKings kemungkinan bakal diwenehi lisensi online amarga statuse dhewe. Akuisisi lan entri pasar anyar nyumbang kanggo tuntunan sing luwih apik.

DraftKings ngunggahake panuntun dhumateng taun fiskal 2022 dadi kisaran $2.08 milyar nganti $2.18 milyar saka kisaran $2.055 milyar nganti $2.175 milyar sing diumumake sadurunge ing telpon penghasilan kuartal pertama Perusahaan tanggal 6 Mei 2022, sing kalebu kontribusi saka akuisisi Perusahaan GNOG lan peluncuran sing dikarepake Perusahaan ing Ontario,” miturut statement sing ditanggepi dening perusahaan.

DraftKings saiki nawakake taruhan olahraga seluler ing 17 negara, kalebu 36% saka populasi AS, lan iGaming ing limang negara, makili 11% saka populasi.

DraftKings Menehi Pangsa Pasar

Data nuduhake FanDuel tetep dadi operator buku olahraga online sing dominan ing AS, kanthi DraftKings lan BetMGM nglawan posisi kaping pindho.

Ing kuartal kaping pindho, pangsa pasar DraftKings mudhun kanthi bertahap. Nanging paling ora ana analis sing ujar manawa ora mesthi warta sing ala, amarga bisa uga dadi tandha manawa perusahaan ngendhaleni belanja promosi sing abot. Iku wis suwe ngalang-alangi kemampuane kanggo entuk bathi.

“Ngandika, rev / EBITDA ngalahake uga teka karo mundhut pangsa pasar kanggo FanDuel, ngendi mbok menawa DKNG wis miwiti kanggo prioritize untung liwat pangsa pasar,”Wrote Analyst Roth Capital Edward Engel ing cathetan kanggo klien dina.

Dheweke menehi rating DraftKings “netral,” kanthi target rega 12 sasi $ 14. Sing luwih murah tinimbang angka tutup saiki $ 17.96.

Engel nyathet yen nalika mbuwang promosi ing industri saiki lagi nesu, bisa uga owah nalika musim bal-balan bakal teka.

“Debat utama kanggo saham OSB yaiku kelestarian lingkungan promo sing luwih rasional. Sawetara rasionalisasi YTD amarga musim, lan kerugian EBITDA bisa ngluwihi pangarepan yen intensitas promo dadi ora rasional maneh sajrone musim NFL, “tambah analis kasebut.

Katalis Setengah kapindho kanggo DraftKings

Kanthi saham sing luwih dhuwur 32.26% sajrone sasi kepungkur lan cedhak cedhak pisanan ing ndhuwur $ 18 wiwit April, DraftKings bisa nggunakake katalis ngluwihi tekane musim bal-balan kanggo ningkatake keuntungan luwih lanjut.

Bisa teka ing wangun Maryland pungkasanipun totoan online, Massachusetts cepet nindakaken lan Pamilih California mlebu mati ing totoan olahraga online ing negara US paling gedhe.

Babagan California, “DraftKings optimistis banget babagan asil pungkasan ing November lan potensial ngasilake atusan yuta dolar kanggo ngatasi ora duwe omah, kesehatan mental lan kecanduan kanthi kemitraan karo Suku negara,” perusahaan ngandika ing statement.

#DraftKings #Soars #Ing #Ngisor #Perkiraan #Mundhut #Ngapikake #Outlook #Revenue