Catawba Two Kings

Dogs Big (Ngisor) ana Aturan Thanks kanggo Big Pisses ing College Football

Dikirim ing: 11 September 2022, 07:01.

Dianyari pungkasan ing: 11 September 2022, 11:46.

bal-balan College dadi edan nganti 11 ana, amarga ana akeh gangguan ing sawetara panggonan suci.

Georgia Kidul
South Georgia quarterback Kyle Vantrease plunged menyang zona finish lan nyetak gol cahya ijo ing menit pungkasan saka Eagles nggumunke 45-42 menang ing Nebraska. Georgia Kidul minangka salah siji saka patang tim bal-balan kuliah ing dina Sabtu sing menang langsung minangka underdog gedhe. (Gambar: AJ Henderson/Georgia Southern Athletics)

Telung tim Sun Belt menyang Notre Dame, Texas A&M, lan Nebraska minangka underdog kaping pindho. Tim kasebut, Marshall, Appalachian State, lan Georgia Kidul, ora mung nutupi. Padha menang langsung, menehi sawetara bettors mbayari dibalèkaké.

Malah sekolah Power 5 njupuk menyang tumindak, nalika Washington State tindak Wisconsin lan kaget Badgers. Minangka David Bearman, ESPN Wakil editor totoan olahraga, nyatet, ana tandha pisanan wiwit Divisi I dipérang dadi Football Bowl Subdivision lan Football Championship Subdivision sing papat favorit karo paling 17,5 TCTerms kabeh ilang outright ing dina sing padha.

Mesthine ana lima, nanging mengko.

Tali Sabuk Matahari

Kita bakal miwiti karo Sabuk Sun, sing wis entuk julukan “The Fun Sabuk” ing sawetara ana. Diwiwiti ing South Bend, Ind., Ing ngendi Marshall mlebu Stadion Notre Dame minangka asu 20,5-titik menyang Fighting Irish. Beda karo, Khalan Laborn mlayu 163 yard lan nyetak gol, lan pertahanan Thundering Herd entuk telung pass kanggo menang 26-21.

Miturut DraftKings, 99% taruhan moneyline ana ing Irlandia, uga 92% taruhan panyebaran.

Nalika Marshall rame metu saka South Bend, Appalachian State njupuk menyang Kyle Field, lan ing ngarepe 92.664 penggemar, Texas A&M Aggies kaget, 17-14. Iku ora game semrawut kanggo Mountaineers kaya minggu kepungkur heartbreaking 63-61 mundhut kanggo North Carolina. Nanging iku menang paling gedhe tim ing 15 taun, wiwit padha dadi tim FCS kanggo ngalahake Michigan, 34-32.

App State minangka underdog 18,5-titik kanggo Aggies, miturut Bet365. WynnBET wis Mountaineers minangka +600 underdogs ing moneyline. Sithik banget babagan iki, amarga buku kasebut nyatakake 96,4% taruhan moneyline lan 62,9% gagang menyang Aggies (-900).

Georgia Kidul rampung hat-trick kanggo konferensi ana wengi ing Lincoln. Nebraska Cornhusker dudu kekuwatan sing biyen. Nanging Huskers isih ngetik game minangka favorit abot. Miturut Caesars Sportsbook, Eagles kasedhiya ing +1450 ing moneyline.

Nanging quarterback Kyle Vantrease 8 meter karo: 36 kiwa menehi Georgia Southern menang 45-42, kang dijamin nalika Nebraska 52-yard gaweyan ing bedhil menyang sudhut kiwa.

Siji More Upset lan Sing Kudu

Keganggu ora mandheg ing kono. Washington State Pac-12 stunned Wisconsin minangka underdogs 17,5 TCTerms, menang langsung, 17-14, thanks kanggo Nakia Watson, sing mlayu kanggo ngetung lan nyekel liyane.

Cougars punika +650 underdogs ing moneyline, lan miturut Caesars, New Jersey bettor diselehake $ 50 pa 3-tim moneyline parlay karo Cougars, Marshall (+1050), lan Appalachian State (+700). Bettor menang $ 34,450.

Kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, kudu ana sing kaping lima. Top-dirating Alabama irungnya kanggo Texas, ngendi host Longhorns 20,5-titik underdogs lan +850 ing moneyline. Miturut FanDuel, 88% panyebaran taruhan lan 91% gagang dumadi ing Crimson Tide, lan ing -1600, Bama mrentahake 87% gagang moneyline.

Nanging njupuk Heisman juara Bryce Young kanggo mimpin drive 61-yard karo kurang saka: 90 sing ngasilake Will Reichard kenek lapangan 33-yard kanggo Alabama kanggo narik mati 20-19 menang.

Nanging penggemar Texas lan bettors kudu ngamuk ing pungkasan. Sadurungé ing game, kru wasit ora kejawab safety cetha, kang bakal menehi Texas loro TCTerms. Dheweke uga ora kejawab telpon topeng rai amarga Texas nyopir ing kuartal kaping telu. Longhorns nyetak gol lapangan ing drive kasebut. Nanging paukuman sing ora kejawab ndeleng dheweke entuk paling ora sawetara celah ing zona pungkasan kanggo ngetung.


#Dogs #Big #Ngisor #ana #Aturan #kanggo #Big #Pisses #ing #College #Football