Macau casinos gaming revenue GGR

Dewan Biloxi Nolak Dispensary Ganja Medis Cedhak Beau Rivage

dikirim ing: September 9, 2022, 01:05h.

Dianyari pungkasan ing: 9. September 2022, 01:21h.

A casino Biloxi wis menang ing sih saka pejabat kutha lokal ing mikir sing mbesuk industri mariyuana medical Mississippi ora diijini mbukak apotek cedhak resorts segara.

Biloxi Casino Beau Rivage Mississippi ganja
Pemilik restoran Isi-Up karo Billups ngelawan Beau Rivage Resort & Casino ing Biloxi, Ms., pengin ngganti restoran karo dispensary mariyuana medis. Nanging MGM Resorts ngandika bisnis mariyuana ora diijini cedhak casinos sawijining. (Gambar: Isi karo tagihan)

Gubernur Mississippi Tate Reeves (tengen) nandatangani Undhang-undhang Marijuana Medis negara dadi hukum ing wulan Februari. Undhang-undhang kasebut ngidini individu sing didiagnosis kondisi medis tartamtu nampa ganja medis saka apotek ganja sing dilisensi.

Departemen Pendapatan Mississippi lan Departemen Kesehatan nggarap aplikasi dispensari lan penerbitan ijin. Nganti saiki, 10 bisnis ing Harrison County, omah kanggo Biloxi, wis entuk hak istimewa kanggo nyebarake mariyuana.

Bebarengan karo lembaga negara, pelamar kudu nampa persetujuan lokal sadurunge mbukak apotek mariyuana medis. Salah sawijining pelamar nyoba mbukak fasilitas ganja ing ngarep Beau Rivage Resort & Casino MGM Resorts. Dewan Kutha Biloxi minggu iki nolak lokasi kasebut sawise oposisi saka properti game.

Casino lan Marijuana Aja Nyampur

kasino komersial dibutuhake kanggo tundhuk karo kabeh hukum federal. Lan karo mariyuana tetep Jadwal 1 narkotika ing tingkat federal, casinos kudu pindhah adoh saka ngembangaken nggunakake mariyuana legal lan decriminalization negara pabrik.

Gulf Coast ngendi paling revenue taunan industri game Mississippi temen maujud. Saka meh $ 2,67 milyar won taun pungkasan 26 kasino ing negara, nyumbang 11 casinos pantai $ 1,6 milyar ing dhuwit.

Beau Rivage punika pamimpin Gulf Coast, lan wakil presiden property lan penasehat umum Anthony DelVescovo ngandika dodolan mariyuana legal kudu ora diijini cedhak casinos MGM. Ngomong sadurunge Dewan Kota Biloxi minggu iki, pejabat MGM njaluk panguwasa lokal supaya apotek mariyuana medis adoh saka resort.

Kita padha pracaya [medical cannabis dispensaries] kalebu ing wilayah tartamtu, “ujare DelVescovo. Nanging salah sawijining wilayah kasebut, ujare, ora ana ing ngarepe Beau Rivage.

Pengusaha lokal lan restoran Biloxi Field Nicaud ngupaya mlebu industri ganja negara kanthi apotek medis ing propertie ing Beach Boulevard saka Beau Rivage. Nicaud saiki mbukak restoran Isi-Up karo Billups ing properti kasebut.

MGM nentang lokasi ngajokaken dispensary amarga iku tengen saka casino lan jejere MGM Park, asal saka tim Baseball Biloxi Shuckers Minor League. DelVescovo marang Papan sing ballpark ana kulawarga-oriented, lan mambu pancet mariyuana bakal ngrugekake kanggo pengalaman.

Pentinge Komunitas MGM Touts Komunitas

Beau Rivage minangka perusahaan paling gedhe lan wajib pajak paling gedhe ing Biloxi. MGM ngandika impact dadi adoh ngluwihi tembok resort sawijining. DelVescovo marang Papan sing MGM nglampahi $ 40 yuta kanggo $ 50 mayuta-yuta ing marketing taun ing Mississippi Gulf Coast kanggo lelungan tengen negara kidul.

Donovan Scruggs, pengacara makili Nicaud, pracaya sing MGM sukses nggunakake taktik medeni kanggo menang liwat Dewan Kutha Biloxi. Scruggs ujar manawa program mariyuana medis negara nglarang konsumsi umum, tegese keprihatinan babagan mambu mariyuana ora nggawa beban.

Anggota parlemen negara kudu nggawe undang-undang tambahan kanggo ngidini para peserta mariyuana medis nggunakake tuku sing sah ing endi wae kajaba omah pribadi.

#Dewan #Biloxi #Nolak #Dispensary #Ganja #Medis #Cedhak #Beau #Rivage