Catawba Two Kings

County of California Assn. Marang Prop 27 Ukuran Betting Olahraga Online

Dikirim ing: 3 September 2022, 12:05.

Dianyari pungkasan ing: 3 September 2022, 12:43h.

Klompok liyane wis nentang ukuran totoan olahraga online sing bakal digawa sadurunge pamilih California ing November.

Sugeng rawuh ing tandha California
Tandha Welcome to California ing Interstate 10 mung ngliwati garis negara bagian Arizona. Ana, Association California State announced oposisi kanggo amandemen konstitusi ngajokaken sing bakal legalize totoan olahraga online ing negara. (Gambar: spiritofamerica/Adobe Stock Images)

Ana, California State Association (CASC) announced oposisi kanggo Proposition 27, tumindak kanggo mbenake konstitusi negara lan ngidini totoan online statewide. Direktur eksekutif grup kasebut nyatakake ing release dening “Californias for Safe, Responsible Gaming,” panitia sing didhukung suku nentang Prop 27.

Prop 27 ditawakake pitung operator totoan olahraga nasional. proposal sing ngidini operator nasional ndarbeni lisensi totoan olahraga online kanggo $ 100 mayuta-yuta, lan negara bakal nemtokke 10% tax ing revenue game. Miturut inisiatif kasebut, 85% saka revenue pajak sing diasilake bakal digunakake kanggo ndhukung program kanggo nglawan ora duwe omah lan ndhukung program kesehatan mental.

County California ana ing ngarep krisis kesehatan mental lan ora duwe omah, nyedhiyakake program lan layanan jaring safety kanggo warga sing ora duwe omah. ngandika Graham Knaus, direktur eksekutif asosiasi, ing statement. “Kita kanthi ati-ati mriksa Prop 27 lan nyimpulake manawa ana masalah kanggo kabupaten lan California. Aja salah, Prop 27 dudu solusi kanggo wong sing ora duwe omah.

Tinjauan dening Kantor Analis Legislatif California nggambarake langkah kasebut, yen dilulusake, bakal ngasilake bathi nganti $ 500 yuta, sanajan ora kabeh kudu dianggep “anyar”, amarga para bettors bisa uga mbuwang kurang ing produk kayata lotre utawa barang eceran. tundhuk tax sales negara. “Koalisi kanggo Gaming Aman lan Responsible” udur sing 90% saka bathi kui dening buku olahraga bakal mungkasi metu saka negara.

Loro Olahraga Betting Tindakan ing California Ballot

CASC minangka grup paling anyar sing nglawan Prop 27. Iku gabung karo California League of Cities, loro partai Demokrat lan Republik, serikat guru utama, pimpinan legislatif paling dhuwur, lan macem-macem organisasi bisnis, buruh, sipil, lan layanan sosial.

Prop 27 minangka salah siji saka rong tumindak sing gegandhengan karo taruhan olahraga ing voting 8 November. Kajaba iku, ana Proposisi 26, sing ngidini kasino suku lan racetracks sing dilisensi negara dadi tuan rumah buku olahraga eceran. Prop 26 uga bakal ngidini casinos suku nambah roulette lan craps game table ing sifat.

Prop 26 uga ngidini entitas pribadi nggunakake Undhang-undhang Kejaksaan Agung (PAG) kanggo langsung menyang pengadilan lan nyoba kanggo mungkasi apa sing dicurigai minangka kegiatan game ilegal. Bagéyan saka tumindak sing wis digambar kritik lan oposisi saka casino cardroom negara-dilisensi, sing pracaya bakal diangkah miturut syarat-syarat. Iku uga tantangan dening pimpinan saka sawetara kutha ing negara sing gumantung ing casino cardroom kanggo revenue.

Sawetara nglawan Prop 27, kayata Demokrat California, tetep netral ing Prop 26 amarga ana keprihatinan sing ditimbulake dening serikat pekerja sing makili buruh pemerintah lokal. Republik California nentang Prop 26 babagan keprihatinan PAGA.

Wulan kepungkur, Baseball Liga Utama metu kanggo ndhukung Prop 27.

Saklawasé $400M Diunggahake dening Kampanye

Kanthi loro olahraga totoan tumindak ing kertu suoro padha negara paling padhet ing negara, iku mimpin kanggo kampanye hard-perang antarane macem-macem pihak nalika padha nyoba kanggo njaluk pesen menyang Pamilih.

Ing antarane klompok kasebut, luwih saka $ 394 yuta wis digayuh wiwit wiwitan wulan iki.

“Californias kanggo Solusi kanggo Ora duwe omah lan Dhukungan Kesehatan Mental,” panitia pro-Prop 27 sing didanai dening Bally Bet, Barstool Sportsbook, BetMGM, DraftKings, Fanatics, FanDuel, lan WynnBET, wis ngunggahake luwih saka $ 157 yuta.

Mung minggu iki, miturut data saka database Cal-Access Sekretaris Negara California, FanDuel nyumbang liyane $ 6 yuta, lan DraftKings nambah $ 999,945 kanggo “Californias kanggo Solusi.”

“Koalisi kanggo Gaming Aman lan Responsible”, kang uga pro-Prop 26 klompok bebarengan karo oposisi kanggo Prop 27, wis wungu $ 104,2 yuta saka 10 bangsa suku. Paling pendanaan teka saka Federasi India Graton Rancheria ($ 35,2 mayuta-yuta), Pechanga Band India ($ 25,3 mayuta-yuta), Yocha Dehe Wintun Nations ($ 20,2 mayuta-yuta), lan Band Agua Caliente saka Cahuilla Indians ($ 10,1 mayuta-yuta).).

“Californias kanggo Kadhaulatan Suku,”Grup liyane sing dipimpin suku nglawan Prop 27, wis ngunggahake $ 91,2 mayuta-yuta, karo $ 78,1 yuta teka saka San Manuel Band of Mission India.

Klompok liya sing melu debat yaiku “Wajib Pajak marang Monopoli Kepentingan Khusus”, sawijining klompok anti-Prop 26 sing didanai dening casino cardroom. Klompok kasebut wis ngunggahake $ 41,9 yuta.

#County #California #Assn #Marang #Prop #Ukuran #Betting #Olahraga #Online