casino stocks

Colorado Belle Isih Ditutup, Nanging Emas Nganggep Idea Kanggo Panggonan

Dikirim ing: 13 Agustus 2022, 04:27.

Dianyari pungkasan ing: 13 Agustus 2022, 04:47h.

Golden Hiburan kang (NASDAQ: GDEN) Colorado Belle Casino Resort ing Laughlin, Nevada bakal ditutup kanggo 30 sasi. Operator nimbang opsi kanggo ajang.

Colorado Belle
Colorado Belle saka Golden Entertainment ing Laughlin, Nevada. Operator kasebut ujar manawa nimbang macem-macem rencana kanggo papan kasebut. (Gambar: YouTube)

Kanggo nanggepi pitakonan saka analis B. Riley David Bain, CEO Golden Blake Sartini ngatasi masalah kasebut ing awal minggu iki babagan telpon konferensi penghasilan kuartal kaping pindho perusahaan. Chief executive officer nyathet yen operator njaga lisensi game kanggo hotel casino pinggir kali nalika “Njelajah kesempatan A nganti Z kanggo bagean properti kasebut.”

Cara sing dakkarepake ing ngisor iki, aku mikir yen pasar bisa nggunakake driver lalu lintas sing signifikan, “ Sartini on call. “Aku kapasitas kita duwe ing wayahe karo kamar casino lan persediaan cukup kanggo apa kita waca nerusake ana.”

Golden ngoperasikake taman dolanan Aquarius lan Edgewater ing Laughlin. Sing nempatno ing kompetisi karo Caesars Hiburan (NASDAQ: CZR) minangka jeneng casino dominan ing kutha.

Colorado Belle minangka Panggonan Unik

Ditutup nalika wiwitan pandemik koronavirus ing taun 2020, Colorado Belle lenggah ing pinggir Kali Colorado lan ngrampungake lokasi kasebut, kanthi tema perahu kali.

Nalika ora rampung adil ing prakara, Sartini nerangake casino hotel minangka “siji-of-a-jenis property” sing nawakake prospek wutah kuwat lan visibilitas ing pasar Laughlin.

Iki ora ateges Golden bakal cepet-cepet mbukak maneh. operator Nevada karo sawetara panggonan ing pasar siji temen maujud padha bisa nindakake liyane karo kurang. Contone, Red Rock Resorts ‘(NASDAQ:RRR) nutup permanen Fiesta Henderson, Fiesta Rancho, lan Texas Station ing wilayah Las Vegas.

Kajaba iku, Boyd Gaming (NYSE: BYD) katon ora bisa mbukak maneh Eastside Cannery. Golden bisa njupuk kaca saka playbook lan aplikasi menyang Colorado Belle, utamané wiwit operator liyane Laughlin kang berkembang.

Golden Nduwe Pilihan kanggo Colorado Belle

Minangka lisensi game lan pemilik real estate, Golden kabeh SIM bab mangsa Colorado Belle.

Operator bisa ngrusak papan kasebut, dadi papan non-game, utawa ngedol menyang pesaing, sanajan ora ana gagasan kasebut khusus ing telpon konferensi.

“Aku ndeleng (Colorado Belle) minangka aset berharga sing cedhak karo loro aset kita, yaiku lokasi paling apik ing pasar sing bisa digunakake, miturut pendapatku, kanggo ngarahake lalu lintas tambahan,” jare Sartini.

Temenan, Laughlin dudu Las Vegas. Nanging mantan bisa mréntahaké kanggo klambi game cilik looking kanggo nambah cahya Nevada. Kajaba iku, Golden bisa ndeleng regane nalika mbukak maneh Colorado Belle.

Nuju menyang laporan penghasilan paling anyar saka Golden, “Investor prihatin babagan tren Laughlin amarga tekanan saka rega gas sing luwih dhuwur. Pasar drive-to iki biasane nargetake wong sing lelungan saka SoCal, Arizona lan Las Vegas, mula rega gas sing luwih dhuwur nambah biaya kanggo tekan panggonan sing dituju. Sanajan kunjungan industri / GGR mudhun 4% / 5% YoY ing 2Q, properti GDEN entuk pangsa pasar amarga jadwal lengkap konser / acara mbantu nambah pendapatan kunjungan lan non-game, “ujare analis Roth Capital Edward Engel ing cathetan klien anyar. .

#Colorado #Belle #Isih #Ditutup #Nanging #Emas #Nganggep #Idea #Kanggo #Panggonan