Macau casinos gaming revenue GGR

College Township Near Penn State nerangake 2019 kaputusan kanggo ngidini Casino

dikirim ing: September 5, 2022, 02:58h.

Dianyari pungkasan ing: 4. September 2022, 05:07.

College City Council, ngadhepi backlash kuwat saka anggota masyarakat, diterangno kaputusan sing duweni potensi ngidini kasino komersial ing wilayah Center County.

College Township Nittany Mall Penn State
Warta lokal kalebu penutupan Macy ing Nittany Mall ing Januari 2020. Bally kepengin nyeleh casino ing tilas toko anchor toko, nanging College Township krungu akeh oposisi saka anggota masyarakat. (Gambar: WTAJ)

Pennsylvania lawmaker lan Gubernur Tom Wolf (D) ing 2017 akeh ditambahi game ing Persemakmuran ing apa bipartisan efforts kanggo generate revenue tax anyar. Majelis Umum Republik-kontrol ndukung gambling liwat tax mundhak kanggo jembatan longkangan budget negara. Bill legalizes iGaming, terminal video game (VGT) ing truk tartamtu mandeg, totoan olahraga, olahraga Fantasi, Lounge game bandara, lan minangka akeh minangka 10 bata-lan-mortir mini-kasino.

Nanging, paket game menehi kotamadya lan kotamadya lokal hak milih-metu kanggo exempt piyambak saka pertimbangan hosting mini-kasino Kategori 4. Pennsylvania Gaming Board Control (PGCB) milih-metu nganti Agustus 2019. Luwih saka 1.000 dewan lokal. lan dewan iya, nanging College Township ora siji saka wong-wong mau.

Kira-kira telung taun mengko, College Township ngadhepi akeh musuhan saka masyarakat minangka konsorsium dipimpin déning Bally kang Corporation ngarep-arep kanggo mbangun mini-casino ing Nittany Mall ing apa sing tau dadi department store Macy.

Casino Kesempatan pas karo Perjuangan Mall

Bally tindak detour ing ngamanake hak istimewa casino satelit. Saben Kategori 4 casino satelit wiwitane diijini kanggo nampung nganti 750 mesin slot lan 30 game table.

Sawise PGCB ing November 2019 nolak lisènsi Gunung Airy Casino Resort Kategori 4 amarga pendanaan ora cukup kanggo casino satelit asli sing direncanakake ing Beaver County, agensi game negara mbukak tawaran Kategori 4 kanggo individu sing duwe paling ora 1% posisi kepemilikan ing salah sawijining. kasino luwih gedhe.

Ketik Ira Lubert, alumni Penn State lan wali universitas sing kontrol 3% saham ing Pittsburgh kang Rivers Casino . Lubert menang ing September 2020 Kategori 4 babak lelang karo $ 10 yuta bid lan mengko partnered karo Bally kanggo Doel College Township kanggo casino.

Umpan balik umum saka komunitas lokal ing College Township, sing wewatesan karo State College ing ngendi Penn State University dumunung, nglawan rencana Bally.

Sajrone rapat College Township minggu kepungkur, dewan njupuk wektu kanggo nyoba lan nerangake apa sebabe. Presiden Dewan Rich Francke diterangno sing township mikir sing Nittany Mall, kang wis ilang kabeh telung nyewo anchor wiwit 2015, bisa revitalized karo casino.

Kapindho saka loro Kucing Pennsylvania. 4 kasino sing wis dibukak dumunung nang mall. Hollywood Casino York ngganti Sears ing York Galleria, nalika Live! Casino Pittsburgh manggoni kang tau Bon-Ton ing Westmoreland Mall.

Review Komunitas Mungkin

College City Council ora akeh dalan legal kanggo saiki mbatalake pencalonan kanggo tuan rumah mini-casino. Bally’s lan Namdar Realty Group, sing terakhir duweni Nittany Mall, katon niat kanggo maju.

Nanging, alangan potensial tetep.

Bebarengan karo tantangan legal aktif sing Live! operator The Cordish Companies liwat apa Lubert nerak aturan penawaran competitive dening conspiring karo Bally kanggo menang liwat Cat. 4 lisensi, College Township nimbang nindakake studi impact independen. review bakal fokus ing apa jenis impact negatif casino Bally ing masyarakat lan populasi universitas toko.

Papan sabanjure bakal ketemu tanggal 15 September. Bebarengan karo sinau impact, anggota dewan ngandika bakal nimbang nulis layang saka Rekomendasi kanggo PGCB sing agensi negara nolak aplikasi lisensi Bally.

#College #Township #Penn #State #nerangake #kaputusan #kanggo #ngidini #Casino