casino stocks

Club Fortune Casino Nggawe Jackpot Progressive $ 574.000

dikirim ing: September 6, 2022, 7:16h.

Dianyari pungkasan ing: 6 September 2022, 07:37h.

Club Fortune Casino ing pinggiran Las Vegas Henderson njamin jackpot paling gedhe ing sajarah kutha. Diumumake dina iki (Selasa 6 September) kerja sama karo produsen mesin slot Light & Wonder kanggo menehi $ 573,777 ing Seprapat yuta mesin.

Kasino Fortune Club
Mesin slot ing Club Fortune Casino i Henderson, Nevada. Panggonan iki nyepakaké jackpot maju meh $ 574.000. (Gambar: Las Vegas Sun)

Jackpot mung kasedhiya ing Club Fortune, kang dumunung ing 725 S Racetrack Rd. Wiwit September 7, bettors bakal duwe kesempatan kanggo mencet progresif long-mlaku sadurunge Seprapat yuta piranti dipateni.

Sawise 20 taun, Light & Wonder, sing sadurunge Game Ilmiah, mungkasi ‘Quarter Millions’ sing progresif ing wilayah sing amba. miturut kirim ing situs game casino situs. “Jackpot isih kudu dianugerahi, mula padha gabung karo Club Fortune Casino ing Henderson kanggo nyelehake jackpot ing papat mesin Light & Wonder liyane.”

Ing upaya kanggo generate Buzz, cahya & Wonder tambah rintangan saka jackpot tekan 54x.

Progressive Slot Kebijakan

Ing idea konco maju slot , akeh kang operate ing basis antar negara, cetha banget. Sing liyane mesin diputer tanpa jackpot ndhuwur menang, sing luwih gedhe hadiah blumbang mundak akeh.

Ing kontras, mesin non-progresif mbayar jumlah tetep. Daya tarik progresif iku prasaja: Mesin nawakake pembayaran sing luwih gedhe, lan kasino njupuk keuntungan kanthi nampilake jumlah maju ing piranti kasebut. Mesthi, ana masalah, lan ing ngisor iki: jackpots maju amba ora kenek minangka biasanipun ing mesin pituwas tetep.

Yen ngandika, progresif pungkasanipun kenek, lan nalika padha, urip bettors diganti. Sasi pungkasan ing Florida, bettor begja hit Dragon Link Golden Century jackpots maju worth liwat $ 1 mayuta-yuta. Pengunjung ing Mohegan Sun – kasino suku ing Connecticut – entuk $ 3,8 yuta progresif ing situs populer. Roda rejeki piranti ing April.

Paling gedhe slot machine menang kabeh wektu ing Nevada teka ing 2003 ing MGM Resorts International Excalibur ing Las Vegas Strip. A bettor menang $ 39,7 mayuta-yuta ing Megabucks mesin. Light & Wonder International Game Technology saingan nggawe Megabucks lan Roda rejeki slot.

Yuta Triwulan Adios

Sanadyan Club Fortune Casino utawa cahya & Wonder komentar apa Seprapat yuta mesin dipateni. Nanging bisa dadi gejala bettor condong menyang piranti liyane, utawa casino looking kanggo refresh kurban.

Sing mbokmenawa amarga Analysts industri Wigati kasino komersial lan suku ing saindhenging negara ing tengah-tengah apa bisa dadi siklus upgrade slot multi-taun.

Ora tanggal samesthine kanggo jackpot amba Henderson dicethakaké.

#Club #Fortune #Casino #Nggawe #Jackpot #Progressive