Macau casinos gaming revenue GGR

CEO MGM Resorts Japan Percaya Osaka Bakal Dadi ‘Pasar Game Apik’

dikirim ing: Agustus 25, 2022, 03:25h.

Dianyari pungkasan ing: 25 Agustus 2022, 05:04.

CEO MGM Resorts Japan Ed Bowers rembugan saham gedhe juragan ing Osaka minggu iki sak intine ing Global Gaming Expo (G2E) Asia ing Singapura. Pesen cetha: Pasar casino Japanese mbesuk bakal rauh dadi pemain utama ing industri game global, saingan Las Vegas, Macau lan Singapore.

MGM Resorts Japan Osaka casino resort terpadu
CEO MGM Resorts Japan Ed Bowers. pejabat MGM ngandika Jepang Perdana dadi pasar casino utama ing taun teka. (Gambar: Inside Asian Gaming)

MGM Resorts iku salah siji saka mung loro operator casino kanggo nawarake pemerintah pusat Jepang kanggo konsesi game, liyane Casino Austria. Buta casino basis Vegas Las, kang saliyane casino domestik makaryakke loro resorts terpadu ing Macau China, ngarep-arep kanggo mbangun casino resort terpadu ing Osaka.

Senajan proyek Osaka isih ana ing pembangunan, iku samesthine kanggo biaya watara $7,5 milyar kanggo $9 milyar. Totoan gedhe pungkasane bakal ngasilake pemegang saham MGM, Bowers percaya.

Kita yakin Jepang bakal dadi pasar game sing apik. ujare Bower. “Duwe meh 130 yuta wong lan klompok gedhe banget ing sawetara wilayah metropolitan.”

Wilayah Kansai sing ana ing Osaka, ujare Bowers, minangka papan kanggo udakara 25 yuta wong. Eksekutif MGM nambahake manawa infrastruktur Jepang sing wis dikembangake kanthi apik, dipasangake karo basis turis manca negara sing berkembang cepet sadurunge COVID-19, nggawe kesempatan sing apik banget kanggo dilewati.

MGM Lawas Prasetya kanggo Jepang

Nalika Jepang pisanan legalized gambling komersial ing 2018, negara kejiret manungsa waé saka paling operator game paling gedhe ing donya. Nanging proses nggawe aturan Jepang sing dawa, banjur pandemi, nggawe akeh semangat kasebut.

Las Vegas Sands, sapisan frontrunner kanggo siji saka telung lisensi casino sah dening 2018 hukum, announced ing Mei 2020 mundur total saka wawasan. Perusahaan liyane ngetutake, utamane Wynn Resorts lan Caesars Entertainment, sing nyurung kutha lan prefektur liyane supaya metu saka bisnis.

Osaka lan Nagasaki pungkasane dadi loro prefektur sing nggawe tawaran. Nalika industri game mbesuk Jepang wis munggah lan mudhun, prasetya MGM kanggo Jepang lan Osaka tetep mantep.

“Kanggo wong liya, ana kahanan sing durung mesthi kritis,” ujare Bowers babagan metu saka MGM saingan.

Bowers nerangake manawa prasetya MGM sing ora owah ing Jepang, perusahaan sing duwe kantor ing Tokyo lan Osaka meh sepuluh taun saiki, ngidini pimpinane luwih ngerti babagan undang-undang Jepang lan budaya negara kasebut. Bowers yakin proyek IR MGM ing Osaka bakal dadi kamenangan gedhe kanggo perusahaan kasebut, Jepang lan Osaka.

Proyek kita bakal diisi karo sensibilitas Jepang lan hiburan lan keramahan MGM. Bower nyatakake. “Ora mung duwe kapercayan sing kuat yen kita lan mitra Orix Corporation bisa nggawe proyek sing bakal lestari kanthi komersial, ngasilake asil sing kuwat, nanging kita yakin manawa IR Osaka kita bakal sukses ing politik.”

Bowers ngarep-arep bakal miwiti konstruksi ing MGM Osaka ing pertengahan 2023, lan mbukak properti kasebut ing taun 2030.

Dhuwit Endi Cangkeme

Nemtokake sukses MGM Osaka bisa didebat. Nanging Bowers ngambang sawetara keuntungan pajak dhuwur sajrone pidato ing G2E Asia. Kepala eksekutif MGM Resorts Japan, sing uga presiden pembangunan global kanggo MGM Resorts International, ngandika Osaka kudu rencana kanggo nampa JPY106 milyar (US $ 773 mayuta-yuta) saben taun ing revenue tax sawise IR kebak operasional.

MGM Osaka nyiapake pulo buatan Yumeshima Osaka kanggo tujuan resort sing jembar. Cetak biru saiki kalebu telung pilihan hotel kanthi gabungan 2.500 kamar, kira-kira 732.000 kaki persegi ruang konvensi, lan teater 3.500 kursi.

MGM wis ora kasebut papan casino. Nanging hukum gambling Japanese mbatesi casinos kanggo 3% saka total wilayah interior resort kang.

#CEO #MGM #Resorts #Japan #Percaya #Osaka #Bakal #Dadi #Pasar #Game #Apik