casino stocks

CEO Etain Jette Nygaard-Andersen ujar manawa Perusahaan Ora Didol

dikirim ing: September 9, 2022, 07:42h.

Dianyari pungkasan ing: 9 September 2022, 07:42h.

Wiwit awal 2021 nalika MGM Resorts International (NYSE: MGM) nawakake luwih saka $ 11 milyar kanggo perusahaan kasebut, Entain Plc (OTC: GMVHY) wis katon minangka salah sawijining target pengambilalihan paling dhuwur ing industri game, nanging pemilik Ladbrokes ndeleng awake dhewe luwih akeh. pemburu tinimbang mangsa.

Enten
Saiki CEO Jette Nygaard-Andersen ing presentasi investor. Dheweke perusahaan sing ora didol. (Gambar: Kabar Langit)

Banjur ing taun 2021, rembugan penggabungan antarane Entain lan DraftKings (NASDAQ:DKNG) bubar sawise tawaran awis lan ekuitas $22.4 milyar sawise nawakake $20.5 milyar. Sawise nglawan wong barbar ing gapura, CEO Entain Jette Nygaard-Andersen ndeleng perusahaane luwih akeh minangka panuku tinimbang bakul.

Kita dudu bisnis sing didol, “ujare ing pratelan Bloomberg Wawancara. “Aku fokus banget kanggo ngembangake bisnis iki. Aku ndeleng Enta minangka konsolidator.

Komentar kang bisa mlayu ngarep-arep sing MGM bakal bali menyang meja rembugan karo tawaran luwih kanggo partner BetMGM sawijining. Loro perusahaan game saben kontrol 50% apa panyedhiya iGaming ndhuwur ing AS lan salah siji saka operator Sportsbook online paling gedhe.

Etain CEO Walking the Walk

Nalika nerangake posisi Entain minangka panuku tinimbang target, Nygaard-Andersen ndhukung pernyataan kasebut kanthi akeh tumindak.

Taun iki, pemilik Coral minangka salah sawijining dealmaker dhewe, entuk paling ora limang perusahaan game kanthi total luwih saka $ 1 milyar. Pungkasan wulan, Entain ngumumake entuk 75% saka SuperSport Group berbasis Kroasia. Ing wulan Februari, Entain ngumumake yen mbayar meh $ 235 yuta kanggo entuk Deis Ltd., perusahaan induk saka Avid Gaming. Iki minangka upaya kanggo nambah tilas ing pasar taruhan olahraga Kanada sing mentas liberalisasi.

Iki mung rong conto, nanging transaksi kasebut nyatakake yen Entain aktif blanja dhewe, mesthine ora bakal tuku awake dhewe.

Acara blanja operator duwe tujuan liyane. Kanthi bobot ditambahake lan kenaikan potensial ing rega saham, Entain dadi luwih larang kanggo MGM utawa pelamar liyane. Sawetara Analysts pracaya iku bakal njupuk paling 20% ​​premium kanggo kapitalisasi pasar saiki kanggo nggawa Entain menyang meja rembugan, nanging rega sing, amarga Kurangé populasi Simpenan taun iki, ngisor apa MGM sadurunge kurban lan kurang saka setengah apa DraftKings kurban. .

Apa Sabanjure kanggo Entain / MGM Relationship

eksekutif MGM wis digawe iku cetha sing padha pengin duwe kontrol lengkap liwat BetMGM. Iku ora kamungkinan sing ngimpi bakal kayektenan, nanging operator casino kudu teka munggah karo tawaran atraktif supaya Entain kasengsem.

Malah sing bisa uga ora cukup kanggo perusahaan game adhedhasar UK. Ing Bloomberg Ing wawancara kasebut, Nygaard-Andersen dadi bullish ing musim bal-balan AS 2022 lan ing tengah-tengah pelanggaran peraturan ing pasar asal, diversifikasi geografis sing ditindakake dening saham BetMGM menarik kanggo Entain lan para pemegang saham.

Nalika iku temtu kurang saka rega ndarbeni Entain langsung, tuku saka BetMGM ora bakal mirah amarga operator Sportsbook akeh pangsa pasar lan kasunyatan sing iku cedhak karo untung.

#CEO #Etain #Jette #NygaardAndersen #ujar #manawa #Perusahaan #Ora #Didol