casino stocks

CEO Disney Chapek Details ESPN Plans For Sports Betting

dikirim ing: September 15, 2022, 03:01h.

Dianyari pungkasan ing: 15 September 2022, 03:25.

CEO Walt Disney (NYSE: DIS) Bob Chapek negesake manawa dheweke ndeleng taruhan olahraga mlebu ESPN mangsa, nanging ditambahaké entitas media olahraga ora bakal langsung melu totoan.

capek
CEO Disney Bob Chapek ing D23 Expo ing 2019. Dheweke bubar ujar manawa taruhan olahraga tetep dadi bagean saka ESPN mangsa. (Gambar: Patrick Fallon/Bloomberg)

Chapek nggawe komentar wingi ing Goldman Sachs Communacopia + Technology Conference. Nanggepi pitakonan saka analis ekuitas Goldman Sachs Brett Feldman, pangareping eksekutif Disney ujar manawa taruhan olahraga minangka salah sawijining pilihan sing dideleng Disney kanggo nglawan “penyusutan alam semesta kabel,” nalika njaga pandangan kasebut. ESPN paparan taruhan ora mbebayani kanggo merek Disney sing luwih jembar.

Nyelehake link, contone, sing mbokmenawa aplikasi paling kamungkinan – link outbound, ora app minangka app, nanging app, link outbound menyang situs totoan olahraga, ESPN-branded, ora bakal duwe pengaruh ing ekuitas merek kanggo Disney nanging bakal duwe pengaruh sing positif banget marang ekuitas merek kanggo ESPN amarga pamirsa sing luwih enom nuntut,” ujare Chapek.

Dheweke ora nemtokake cara upaya sing gegandhengan karo link bisa diwujudake ESPN. Paling taun, kacarita sing raksasa media olahraga ngupaya persetujuan lisensi multi-taun $ 3 milyar karo operator Sportsbook, lan padha ing rembugan karo Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR) lan DraftKings (NASDAQ: DKNG). Nanging kesepakatan kasebut ora kedadeyan.

Wektu sing apik kanggo Komentar Chapek

Iki bisa uga mung kebetulan, amarga konferensi Goldman Sachs dijadwalake pirang-pirang wulan. Nanging Chapek nggawe komentar mung rong dina sawise investor aktivis Daniel Loeb nolak rencana kanggo nyurung Disney dadi spinoff. ESPN.

Bagéyan saka alesan pangadeg Third Point kanggo pamindhahan kasebut yaiku- ESPN bisa nggawe luwih apik nggunakake olahraga kesempatan totoan minangka entitas ngadeg-piyambak. Ing dina Minggu, Loeb ujar manawa dana pager dheweke duwe “pangerten sing luwih apik”. ESPN Nilai kanggo Disney. Ing konferensi kasebut, Chapek ngonfirmasi manawa jaringan olahraga bakal tetep ana ing perusahaan kasebut.

“Perusahaan Walt Disney nambahake akeh ESPNlan ESPN ditambahake akeh menyang The Walt Disney Company. Lan sampeyan bisa ndeleng soko minangka prasaja minangka mbendel alus, nanging sampeyan uga bisa ndeleng keuntungan sanget sing urip olahraga ndadekke kanggo perusahaan, salah siji saka titik iklan tampilan utawa saka titik pamirsa tampilan utawa saka sudut pandang fandom. ” jare nanggapi pitakone Feldman. “Lan kita mikir sing penting banget.”

Pungkasan wulan, Chapek ngandhani investor Disney manawa perusahaan kasebut bakal nggawe pengumuman taruhan olahraga sing penting.

Nunggu ESPN Sports Betting Splash

dina iki, ESPN ora ilang cahya kanggo totoan olahraga. Nduwe hubungan karo Caesars Sportsbook lan DraftKings, lan tambah akeh miringake konten ing macem-macem platform menyang pamirsa sing luwih enom sing dianggep minangka penggemar taruhan.

Nanging, jaringan ora langsung disambung menyang operasi Sportsbook, lan iku ora cetha yen lan nalika iku bakal kelakon.

Disney wis suwe dikabarake minangka panuku potensial sawetara operator buku olahraga sing luwih cilik – kabeh bisa dituku kanthi gampang – nanging Chapek ora nyebutake kesepakatan kasebut ing konferensi Goldman Sachs.

#CEO #Disney #Chapek #Details #ESPN #Plans #Sports #Betting