casino stocks

Casino REITs Aktor Anjog ing Sektor Real Estate

dikirim ing: September 17, 2022, 05:59h.

Dianyari pungkasan ing: 17 September 2022, 05:59h.

Umume amarga mundhake tarif kapentingan, sektor real estate weakened, nanging kapercayan investasi real estate casino (REITs) mencorong padhang ing tengah lingkungan macroeconomic tantangan.

Kasino REIT
Las Vegas Strip kang VICI Properties pemilik paling gedhe. A tenan riset punika bullish ing REITs casino. (Gambar: KTNV)

Indeks FTSE Nareit Equity REITS sing akeh diterusake mudhun 20,31% saben taun, nanging Properti Game lan Leisure (NASDAQ: GLPI) lan VICI Properties – loro REITs game sing didol kanthi umum – saben luwih dhuwur 0,06% lan 11%. Dadi, juragan casino mung bagean saka sektor real estate sing luwih akeh ngasilake asil positif ing taun iki.

Casino REITs padha siji-sijine sektor properti ing wilayah positif ing taun iki, entuk manfaat saka regane apik ‘re-rating’ lan hard-entuk ditampa institusi mainstream sawise taun eksekusi operasional kuwat, “miturut riset Hoya Capital.

VICI lan GLPI nyedhaki mode real estate casino kanthi cara sing beda-beda. Tilas pemilik paling gedhe ing Las Vegas Strip, antarane Holdings liyane, nalika terakhir luwih seneng duwe aset property casino regional.

Casino REITs Superior Inflasi Protection

Inflasi, sing dialami dening akeh ekonomi AS, asring dadi katalis kanggo saham real estate. Taun iki, Gaming and Leisure lan VICI ngisi tagihan kasebut.

“REITs Casino wis dadi favorit kanggo investor ngupaya pager inflasi. VICI duwe eskalator sing gegandhengan karo inflasi ing 96% saka sewa, dene GLPI entuk manfaat saka pager inflasi sing ora langsung ana hubungane karo kinerja penyewa, “cathetan Hoya Capital.

GLPI lan VICI yaiku sing dikenal minangka REIT triple-net, tegese istilah sewa sing ditandatangani karo klien biasane luwih suwe tinimbang sing katon ing bagean real estate komersial liyane.

Peserta pasar cenderung nganggep REIT triple-net minangka setara karo obligasi kadewasan sing luwih dawa, tegese saham kasebut rentan kanggo mundhake tingkat bunga. Nanging, taun iki, investor luwih fokus marang keuntungan nglawan inflasi sing ditawakake GLPI lan VICI.

“Sanajan struktur rental net telung long-term sing, REITs casino luwih direksa marang inflasi saka sadurunge panginten,”Hoya ditambahak√©. “Sensitivitas inflasi didorong dening sawetara faktor sing sesambungan kalebu potensial wutah eksternal, struktur lan istilah sewa, kualitas kredit tenant, lan siklus jinis properti sing ndasari.”

Casino REITs Kaya nawakake apik

Pengulangan GLPI lan VICI saiki minangka asil kesepakatan. akeh. VICI nduweni kemampuan kanggo entuk aset game kanthi tag rega gedhe lan cilik lan agnostik babagan geografi. Kanggo bagean, GLPI wis umumé nyingkiri volatility saka Las Vegas Strip real estate, duwe mung Tropicana ana, nanging REITs duwe kemampuan kanggo tuku pinter.

Wiwit 2016, GLPI, VICI lan MGM Growth Properties, sing dituku dening VICI, wis tuku aset sing regane kira-kira $50 milyar. Ana kamar kanggo nomer sing kanggo tuwuh ing taun teka minangka operator casino pengin monetize aset property lan generate dhuwit kanggo nggunakake liyane.

“Reit casinos saiki 100 saka kira-kira 250-300 ‘investasi bahan’ kasino komersial ing Amerika Serikat, salah siji saka konsentrasi paling dhuwur saka kepemilikan REIT ing sembarang sektor property,”Hoya rampung.

#Casino #REITs #Aktor #Anjog #ing #Sektor #Real #Estate