casino stocks

Casino App Case Nglibatno Apple, Google Kepala kanggo Pengadilan Tinggi

dikirim ing: September 8, 2022, 06:45h.

Dianyari pungkasan ing: 8 September 2022, 07:30.

Kasus nglawan telung raksasa teknologi ing ngendi para penggugat ngaku manawa perusahaan kasebut nyedhiyakake platform kanggo game ilegal bakal dadi 9.th Pengadilan Banding Sirkuit AS. Iku sawise hakim federal ing pengadilan ngisor njaluk kajelasan babagan precedent sing ora dingerteni.

Apple
Hakim Distrik US Edward Davila ing Interview 2018. Panjenenganipun dikirim kaputusan nglibatno aplikasi casino kanggo 9. Pengadilan Circuit AS mréntahaké kanggo review. (Gambar: YouTube)

Kasus kasebut kalebu wong tuwa Google Alphabet, Apple, lan Meta Platforms pemilik Facebook. Hakim Distrik AS Edward Davila saka San Jose bubar nerbitake keputusan bareng babagan perkara kasebut, nolak loro saka panjaluk telu penggugat.

Davila mrentah yen telung perusahaan teknologi kasebut dilindhungi saka tuduhan sing menehi aplikasi casino kanggo pelanggan lan banjur menehi data sing gegandhengan karo pangembang. Tumindak miturut omongane uwong bakal dadi upaya kanggo nyedhiyakake panyedhiya game sing luwih akeh dhuwit saka bettors. Davila nyebutake Bagean 230 saka Undhang-undhang Proper Komunikasi.

Nanging, Davila uga mrentah sing bagean 230 menehi ora kakebalan marang claims sing perusahaan proses lan nampa pembayaran saka pelanggan digunakake kanggo ndarbeni Kripik digital ing aplikasi game.

Kasus iki kalebu ngontrol pitakonan legal, yaiku apa platform kasebut nduweni hak kekebalan kanggo hosting aplikasi kasino sosial sing dicurigai nglanggar hukum. Davila nulis ing keputusane. “Nalika pengadilan percaya yen wis ngetutake preseden Sirkuit kaping 9 babagan pitakonan sing rumit iki, pengadilan nemokake manawa pikirane bisa beda-beda babagan asile.”

Ditunjuk dening mantan Presiden Obama, Davila ngakoni dheweke bisa salah napsirake ruang lingkup Bagian 230, lan kanthi mangkono, dheweke njaluk 9th Pengadilan Banding Sirkuit AS kanggo mriksa keputusan kasebut.

Setelan sing gegandhengan karo Survival Game Against Big Technology

Pungkasan taun, penggugat Donald Nelson lan Cheree Bibbs nuntut Apple ing Pengadilan Distrik AS kanggo Distrik Lor California. Padha ngaku sing saben ngginakaken luwih saka $ 15.000 ing tumbas ing-app ing game casino-gaya padha diundhuh saka Apple App Store.

Utamané ing negara sing ora ngidini iGaming, kang California iku siji, game kuwi wis ditliti. Iki amarga konsumen dibuwang dening premis manawa aplikasi lan kolam chip awal gratis. Kajaba iku, dhuwit nyata ora wagered sak urutane critane game. Nanging, “pejuang” kasengsem nggawe tumbas ing-app kanggo mbukak kunci game sing luwih maju. Supplier platform app njupuk bagean saka tuku.

“Asil (lan maksud) saka kemitraan angkoro iki konsumen dadi ketagihan kanggo app casino sosial, ngoptimalake kertu kredit karo tumbas puluhan utawa malah atusan ewu dolar,” miturut Bibbs / Nelson tuntutan.

Kanggo kasus konsolidasi marang Alphabet, Apple lan Meta, pihak sing melu kudu njaluk 9th Sirkuit mriksa keputusane Davila. Koyone pengadilan sing luwih dhuwur bakal mbutuhake amarga hakim pengadilan distrik nyetujui keputusan kasebut.

Kasus kasebut duwe paling ora 25 penggugat. kudu 9th Circuit nolak kanggo advance litigasi, kaputusan Davila ditrapake. Tegese Alphabet, Apple lan Meta bakal tanggung jawab kanggo ngolah pembayaran kanggo chip game virtual sing ora ana guna.

Secara kapisah, Meta sing berbasis ing California ngumumake dina iki yen bakal ngilangi tim Inovasi Bertanggung jawab – klompok sing dibentuk kanggo ngatasi kerugian potensial kanggo macem-macem produk perusahaan. Iku Jurnal Wall Street laporan raksasa media sosial bisa njaga misi grup nalika ngarahake sumber daya menyang tim liyane.

Implikasi kanggo Perusahaan Liyane

Alphabet, Apple lan Meta minangka jeneng sing paling dikenal ing pengadilan. Perusahaan liyane, kalebu perusahaan game khusus, bisa uga kena pengaruh keputusan kasebut.

Contone, ana perusahaan sing ngembangake aplikasi, sawetara sing didol sacara umum. Ing cathetan sing gegandhengan, sawetara produsen mesin slot menehi lisensi properti intelektual menyang supplier app.

Bisa uga perusahaan-perusahaan kasebut bakal kena pengaruh yen pengadilan tetep ngadeg ing antarane tuku ing-app lan game dhuwit nyata.

#Casino #App #Case #Nglibatno #Apple #Google #Kepala #kanggo #Pengadilan #Tinggi