Catawba Two Kings

Card Travers totoan Nyetel rekaman totoan ing Saratoga; Episentrum dominan

Dianyari: 28 Agustus 2022, 11:39

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 11:40.

Travers Day ing Saratoga Race Course tansah salah siji saka dina paling gedhe ing racing jaran, lan ana, acara panas taunan seneng siji saka dina paling.

episentrum
Epicenter, ditunggangi dening jockey Joel Rosario, ngalahake pengadilan kanggo dawa 5-1 / 4 menang ing ana Travers totoan ing Saratoga Race Course ing Saratoga Springs, NY. Lomba kasebut minangka acara utama ing kertu 13 balapan sing entuk dhuwit $ 55,6 yuta, rekor ing Saratoga kanggo Travers Day. (Gambar: NYRA)

Asosiasi Balap New York ngumumake kertu balapan 13 entuk rekor kabeh sumber $ 55,6 yuta. Iku 6.6% luwih dhuwur tinimbang rekor sadurunge $52.1 yuta sing disetel ing 2019.

Kajaba iku, pa rawuh mbayar 49.672 nuduhake paling apik kanggo Travers Stakes wiwit 2015, lan entuk ditahan ing trek $ 10,4 mayuta-yuta, luwih saka 10% luwih saka $ 9,4 yuta wagered ing Saratoga taun pungkasan, nalika 44,507 teka kanggo Travers. .

Nang ing lomba adiluhung, entuk $ 16,3 yuta saka nangani. Iki minangka acara utama ing kertu sing nampilake enem taruhan lan limang balapan Kelas 1.

Episentrum dominan ing Travers

Sawise musim semi kuciwane pait, Epicenter wis musim panas sing apik ing Saratoga. Dheweke menang Travers ana ing gaya printah minangka favorit malah-dhuwit ing lomba 1-1 / 4-mil.

Kanthi Joel Rosario munggah, Epicenter stalked pacesetter Cyberknife kanggo paling saka mil pisanan sadurunge nggawe pamindhahan printah ing sudhut final kanggo narik adoh kanggo dawa 5-1 / 4 menang ing 2:00.72.

Cyberknife, sing njupuk kamenangan ing Stakes Haskell, nahan upaya nutup sing kuat dening pemenang Blue Grass Stakes Zandon lan pemenang Kentucky Derby Rich Strike kanggo ngaku posisi kaping pindho.

Epicenter balapan apik ing Kentucky Derby lan Preakness Stakes ing Mei, nanging saben wektu, stallion sing dilatih dening Steve Asmussen nemokake dheweke kalah ing langkah pungkasan.

“Aku mikir sing nggawe balapan apik banget,” ujare Asmussen marang NYRA sawise balapan. “Sampeyan taruhan ing apa sing wis rampung, nanging apa sing wis rampung sadurunge ora rampung kanggo sampeyan. Epicenter wis bersaing ing Derby lan Preakness lan isih duwe jaran sing akeh saiki, kita bangga banget. Iku sing nggawe balapan apik.”

Epicenter mbayar $ 4 kanggo menang, $ 2,80 kanggo panggonan, lan $ 2,30 kanggo tampilan. Cyberknife, pilihan kapindho bettor ing 7-2, mbayar $4,10 lan $3,30, nalika Zandon mbayar $2,90.

Kanthi menang, Epicenter saiki dadi favorit kanggo menang Eclipse Award kanggo juara 3 taun. Dheweke saiki bakal siyap kanggo Klasik Piala Breeders ‘Nopember 5 ing Keeneland, lan Asmussen ujar manawa jaran kasebut bisa balapan maneh sadurunge.

Sugih Attack Papat Rampung

Strike sugih mung ora kejawab Papan ana, nanging sawise tampilan kuciwo ing Belmont ing Juni, pemenang Derby bisa uga wis ngormati sawise longkangan 11 minggu.

Sanajan dudu tembakan 80-1 sing ditindakake ing Derby, Rich Strike isih dadi pilihan kaping enem ing papan kanthi skor 10-1. Nanging ing dina Setu, dheweke lan Sonny Leon dadi nomer loro, nglawan loro pemenang taruhan Kelas 1 liyane.

“Dheweke mung kesel ing 50 yard pungkasan,” ujare Leon marang NYRA. “Dheweke nindakake pakaryan sing apik nalika bali sawise istirahat. Dheweke luwih apik saben wektu. Aku mikir, mental, dheweke tuwuh.

#Card #Travers #totoan #Nyetel #rekaman #totoan #ing #Saratoga #Episentrum #dominan