Jessica Millan Patterson

California Sports Betting Update: State GOP Says Ora kanggo loro Tindakan

Republik California ana announced posisi ing ngukur voting ing ngarepe pamilih ing November, lan nalika nerangake loro olahraga totoan ngukur, utusan GOP njupuk posisi padha ing loro.

Jessica Millan Patterson
Jessica Millan Patterson
Ketua Republik California Jessica Millan Patterson ngandika ing adegan kampanye video. Ing dina Jumuah, partai politik ngumumake dheweke nglawan tumindak taruhan olahraga sing bakal katon ing voting 8 November. (Gambar: Jessica Millan Patterson/YouTube)

Partai resmi milih marang Proposisi 26, sing bakal legalize totoan olahraga toko ing kasino suku dilisensi negara lan racetracks, lan Proposisi 27, sing bakal ngidini olahraga online totoan statewide.

“Pamilih karo Republik ing idea, lan karo posisi inisiatif voting pungkasan kita saiki, kita siyap kanggo bisa kanggo mesthekake yen Pamilih karo kita maneh November iki,” State Party Ketua Jessica Millan Patterson ngandika ing statement. . “Wiwit saiki nganti voting ditutup, kita bakal ngomong karo para pamilih babagan inisiatif penting iki.”

Sasi kepungkur, Partai Demokrat California ngumumake dewan eksekutif wis resmi milih nglawan Prop 27. Nanging, dheweke milih tetep netral ing Prop 26. Lan mung minggu kepungkur, pimpinan legislatif negara saka loro partai padha ngumpul kanggo ngumumake oposisi kanggo langkah online.

Cepet Respon Suku Group

Suku game proponents cepet kanggo pounce ing posisi GOP – paling oposisi kanggo ukuran totoan olahraga online. Ing dina Jumuah sore, “Koalisi kanggo Game Aman lan Tanggung Jawab”, sawijining panitia politik sing didhukung suku sing ndhukung Prop 26 lan nglawan Prop 27, ngetokake pratelan sing nyatakake yen loro partai utama kasebut manunggal ing Prop 27. Pernyataan kasebut kalebu pernyataan saka loro kasebut. saka wong-wong mau. kursi party, lan saben pratelan online tumindak ngrugekake kanggo game suku.

Prop 27 nglanggar janji sing digawe kanggo California Native Americans kanggo menehi hak kedaulatan kanggo operate game ing California kanggo nambah gesang komunitas ing saindhenging negara, “ujare Patterson. “Kita ndhukung suku California lan nentang Prop 27.”

Komentar Patterson uga diterbitake dening “Californias for Tribal Sovereignty and Safe Gaming,” panitia liyane sing didhukung suku nentang Prop 27.

Nalika partai katon seneng karo game suku, GOP durung njupuk langkah sabanjure kanggo ndhukung – utawa malah tetep netral – Prop 26.

Ing statement kanggo Casino.orgEllie Hockenbury, Wakil direktur eksekutif lan direktur negara komunikasi kanggo GOP, ngandika pimpinan Republican padha ngati-ati karo panentu ing Prop 26 sing bakal ngidini suku utawa kelompok liyane njupuk casino cardroom kanggo pengadilan ing biaya saka laku game ilegal.

“Penderitaan.26 ngancam proyek lan ekonomi lokal lan minangka extension saka pranata kayata PAGA, mbukak lawang kanggo tuntutan hukum sembrono ngendi bisnis bisa digugat preduli saka apa lagi ketemu nglanggar utawa ora,”Hockenbury ngandika. “We do ora ndhukung Prop. 26 lan kahanan sing durung mesthi. sing bakal diwenehake marang bisnis lan komunitas lokal sing gumantung.

Panyengkuyung saka game suku pratelan PAGA – singkatan saka Private Jaksa Agung undhang – ora bakal cilaka sembarang kamar kertu tumindak ing sesuai karo hukum negara.

Saliyane totoan olahraga toko lan pranata PAGA, Prop 26 uga bakal ngidini casinos suku nawakake roulette lan craps game table ing kasino sing.

Dems Pengin Ngirim ‘Busak Pesen’ ing Prop 27

Ing pratelan sing digawe liwat koalisi, Rusty Hicks, ketua Partai Demokrat California, nyuarakke komentar Patterson babagan ngadeg karo suku kasebut, nambahake manawa Prop 27 ngancam kedaulatan.

“Bebarengan, kita bisa ngirim pesen sing jelas menyang perusahaan luar negeri sing pengin ngeksploitasi proses inisiatif California kanggo entuk manfaat dhewe,” ujare Hicks. “California Demokrat bakal nyambung karo 10 yuta Demokrat kanggo ngalahake Prop 27 ing November.”

Demokrat California milih tetep netral ing Prop 26 amarga cabang negara Federasi Amerika Serikat, County, lan Karyawan Kota (AFSCME) nentang banget langkah kasebut. AFSCME nggantosi buruh pemerintah lokal saindhenging negara, lan sawetara komunitas nentang Prop 26 amarga basa sing bisa mimpin kanggo tuntutan hukum marang casinos cardroom. Casino asring revenue generator utama kanggo kutha-kutha cilik ing saindhenging negara.

Mayuta-yuta Dikumpulake kanggo Kampanye

Miturut Cal-Access, database finance kampanye online sing dikelola dening kantor Sekretaris Negara, papat kelompok sing wis kawangun kanggo nentang utawa ndhukung loro propositions totoan olahraga wis mundhakaken $ 364,4 yuta kanggo kampanye kanggo pihak kanggo sukses ing November. . 8. Sing dianggep minangka nomer rekaman kanggo inisiatif ing California.

“Koalisi kanggo Gaming Aman lan Responsible” wis wungu $ 106,7 mayuta-yuta. Dhuwit teka saka sawetara entitas game suku ing negara.

“Californias kanggo Solusi kanggo Ora duwe omah lan Dhukungan Kesehatan Mental,”Pro-Prop 27 klompok mbiayai pitung operator totoan olahraga nasional, wis wungu $ 150 mayuta-yuta.

“Californias kanggo Kadhaulatan Suku” wis nampa $ 66,2 yuta saka macem-macem suku game.

Lan “Wajib Pajak Nglawan Monopoli Interest Khusus,”Kampanye anti-Prop 26 sing didanai dening casino cardroom, wis ngunggahake $ 41,5 mayuta-yuta.

Cal-Access uga nyathet yen saben klompok wis nyumbang $384,500 saka dana kanggo partai politik negara utawa lokal.

“Wajib Pajak” wis nyedhiyakake paling akeh. Iki menehi Partai Demokrat negara $ 200.000 ing Mei. Iku uga menehi $ 25.500 kanggo GOP negara ing rong kontribusi, lan loro-lorone teka ing Mei.

“Californias kanggo Solusi” wis menehi $ 95.000. Republik California nampa sumbangan $ 50.000 ing wulan Juni, lan Partai Demokrat negara nampa sumbangan $ 25.000 ing dina sing padha. Mbalik ing wulan Februari, klompok kasebut menehi $ 20,000 menyang Partai Demokrat County Los Angeles.

“Californias kanggo Kedaulatan Suku” wis diparengake $ 53.500, lan kabeh iku menyang Partai Demokrat negara ing telung pembayaran saka Februari kanggo Mei.

“Koalisi” wis menehi $ 10.500. Saka jumlah kasebut, $ 3,500 menyang Demokrat California ing wulan Juni, lan $ 2,500 liyane menyang Republik San Diego County. Dana sing isih ana, ora luwih saka $571.43 saben, disalurake menyang wolung cabang Partai Demokrat tingkat kabupaten.

Casino.org wis ngrambah kanggo menehi komentar babagan kontribusi kasebut, nanging ora ana sing nanggapi wiwit dina Jumuah wengi.

Posting California Sports Betting Update: State GOP Say No to Two Measures pisanan muncul ing Casino.org.

#California #Sports #Betting #Update #State #GOP #Ora #kanggo #loro #Tindakan