Catawba Two Kings

Caesars Plans Sportsbook Truck Tour minangka Gear Shift Marketing efforts

Dikirim ing: 14 September 2022, 06:10.

Dianyari pungkasan ing: 14 September 2022, 06:48.

Caesars Entertainment ana announced demo negoro nampilaken ora Sepur, nanging selaras 18-wheelers. Truk bakal ningkataké perusahaan Las Vegas olahraga online totoan app ing 17 dijadwal mandeg liwat mbesuk Super Bowl.

truk Caesar
Caesars Entertainment ngrancang tur truk ing saindenging negara wiwit saiki liwat Super Bowl kanggo promosi buku olahraga seluler lan aplikasi iGaming perusahaan. Presiden Digital Eric Hession ujar manawa minangka bagean saka “pendekatan sing luwih lokal lan ditargetake” kanggo akuisisi lan retensi pelanggan. (Gambar: Caesars)

Tur kasebut bakal diwiwiti ana ing Stadion Highland ing Orchard Park, NY, ing ngendi Buffalo Bills dadi tuan rumah Tennessee Titans. Awal mandeg uga bakal pas karo Opening saka Caesars ‘gaya sportsbook’ bale, dumunung ing pojok lor-kulon stadion, miturut release Caesars.

Ing stadion, rig gedhe bakal dadi hub aktivasi, nawakake insentif unik kanggo pangguna anyar lan “pengalaman VIP” kanggo anggota Caesars Rewards. Uga bakal dadi tuan rumah studio produksi lan podcast kanggo ngirim konten ing saben mandeg tur. Caesars Sportsbook Partners ESPNCBS Sports, lan Omaha Productions Peyton Manning kabeh bakal melu pangembangan konten, uga duta besar Caesars lan selebriti liyane.

“Bebarengan karo Caesars, kita wis ngrancang pengalaman tangan sing ora iso lali sing mesthi nyenengake para penggemar olahraga ing saindenging negara,” ujare Manning.

Ganti Arah

Tur truk bakal nyorot Caesars taun kapindho operasi Sportsbook. Caesars Entertainment tuku operator taruhan olahraga William Hill taun kepungkur, lan kanthi resmi ngganti jeneng divisi AS dadi Caesars ing Agustus 2021.

Tur iki uga nuduhake owah-owahan ing pendekatan Caesars kanggo entuk pelanggan anyar lan nahan pelanggan sing wis ana.

Nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing ora bisa dilalekake lan nganggep kaya bangsawan tetep dadi penekanan utama. Presiden Caesars Digital Eric Hession ngandika. “Tur Truk Caesars Sportsbook & Casino minangka bab sing nyenengake ing crita kita nalika kita mindhah fokus marketing menyang pendekatan sing luwih lokal lan ditargetake ing taun kapindho.”

Kaya sing katon ing taun kepungkur karo penggemar FanDuel, DraftKings, lan BetMGM, Caesars nawakake taruhan “bebas risiko” $ 5,000 kanggo pangguna anyar taun kepungkur. Bonus kasebut mbantu dheweke dadi pimpinan awal ing New York, sanajan FanDuel lan DraftKings wis nyusul.

Sadurungé taun iki, Caesars ngumumake rencana kanggo nyuda belanja iklan ing operasi online. Sajrone telpon penghasilan kuartal kaping pindho perusahaan induk karo analis investasi, CEO Tom Reeg ujar manawa mbuwang pariwara sing direncanakake dipotong nganti atusan yuta dolar minangka upaya kanggo nggawe sisih digital luwih lestari.

Nganti saiki, ora ana pengaruh ing pangsa pasar perusahaan, ujare.

“Dibandhingake karo musim gugur pungkasan, kayane kita wis ninggalake udhara kanthi lengkap. Nanging sampeyan bakal entuk iklan utawa loro gumantung ing ngendi sampeyan lan apa sing lagi ditonton, “ujare Reeg.

NFL College Football Game ing Tour

Sawise Buffalo, tur Caesars bakal dianakaké ing Stadion Lucas Oil 25. September kanggo game ngarep Indianapolis Colts nglawan Kepala Kansas City.

Paling mandeg related kanggo game NFL. Nanging ana rong game bal-balan kuliah musim biasa ing tur. Ing 8 Oktober, Ohio State bakal lelungan menyang Michigan State, lan ing November 5, Alabama lan LSU bakal gawe anyar saingan ing Baton Rouge. Caesars minangka mitra resmi LSU Athletics.

Ana uga game NHL ing jadwal, minangka truk bakal ing Washington, DC, kanggo Capitals Oktober 12 pambuka ngarep marang Boston Bruins. Caesars ngoperasikake buku olahraga ing Capital One Arena.

Dhaptar papan wisata paling anyar bisa ditemokake ing kene. Sawetara lokasi nyata kanggo acara Caesar tetep ditemtokake.

#Caesars #Plans #Sportsbook #Truck #Tour #minangka #Gear #Shift #Marketing #efforts