casino stocks

Caesars, Penn antarane Simpenan Casino Kanthi Potensi mbalek

Dikirim ing: 1 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 1 Agustus 2022, 12:47h.

S & P 500 isih saddled karo mundhut taun kang 13,26%, nanging benchmark usaha domestik wungu 8,32% ing Juli karo kontribusi saka sawetara jeneng konsumen, kalebu saham casino.

Simpenan casino
Las Vegas Strip. Credit Suisse ndeleng kesempatan karo saham casino pilih. (Gambar: TheStreet.com)

Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR) lan Las Vegas Sands (NYSE: LVS) ana ing antarane saham casino sing menehi hasil Juli, munggah 13,46% lan 12,14%, nalika peserta pasar mundur menyang sektor siklus konsumen. Kanthi ngandika, Credit Suisse ngandika Kepemimpinan pasar anyar berkembang lan sawetara iki amarga jeneng “spekulatif”, kalebu sing ing industri game.

Kanthi rega komoditas sing luwih murah lan data ekonomi sing luwih lemah, inflasi diprakirakake adhedhasar titik impas lan para ekonom ngira bakal terus mudhun sajrone 24 wulan sabanjure, “tulis analis ekuitas Credit Suisse. “Kita yakin iki bakal ngarahake Fed kanggo pivot menyang kabijakan sing luwih dovish nalika kita pindhah menyang bagian pungkasan taun, ndhukung kelanjutan rally pasar saiki lan faktor kepemimpinan.”

Bank kasebut nemtokake saham spekulatif minangka saham sing nduweni siji utawa luwih karakteristik ing ngisor iki: Korelasi dhuwur karo bitcoin, kelipatan penghasilan sing larang, drawdown pinunjul ing basis 52-minggu, tambah volatility lan kapentingan singkat substansial.

Caesars, Sands Priksa kothak sing

Adhedhasar kritéria kasebut ing ndhuwur, Caesars lan Sands katon ing dhaftar Credit Suisse 50 saham kanthi sifat spekulatif sing bisa mimpin rally pasar anyar.

Caesars meets drawdowns gedhe, kapentingan singkat dhuwur lan syarat volatility dhuwur nalika LVS diantemi, larang regane lan molah malih, miturut bank. Kanthi loro saham casino mundhak kaping pindho ing Sasi pungkasan, bisa mbebayani kanggo pedagang bearish ngunjungi jeneng iki kanggo tujuan sade singkat.

Ing kasus LVS, dipercaya manawa aliran warta saka Macau ora bakal luwih elek lan data kasebut negesake manawa Marina Bay Sands (MBS) ing Singapura bali menyang tingkat paling dhuwur saka untung lan wutah sadurunge pandemi koronavirus. .

Amarga fokus ing AS, Caesars ing posisi sing luwih rawan babagan kerentanan potensial kanggo inflasi lan mbuwang konsumen sing alon. Ing tangan liyane, casinos Nevada digawe paling rekor revenue 12 sasi, kang migunani kanggo Caesars minangka operator paling gedhé kaloro ing Las Vegas Strip lan duwe properti ing Laughlin lan Reno-Tahoe.

Simpenan Casino liyane ing Dhaftar

Caesars lan Sands ora mung totoan casino ing spekulatif Credit Suisse. Minangka babak gedhe, jeneng kapentingan dhuwur singkat Penn National Gaming (NASDAQ: PENN) uga ing dhaftar.

Saham mundhak 11% sasi kepungkur. Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN) dikirim ing 9,45% Juli gain. Operator Wynn Macau katon ing ratings Credit Suisse amarga drawdowns massive, kapentingan singkat wujud lan volatility ndhuwur-rata-rata.

Wiwit 16 Juni, kinerja paling apik saka faktor kasebut ing ndhuwur wis korélasi dhuwur karo bitcoin, ngiring dening valuations larang lan sing drawdowns gedhe.

#Caesars #Penn #antarane #Simpenan #Casino #Kanthi #Potensi #mbalek