Catawba Two Kings

Caesars, Mbayangno mbukak Lounge Olahraga Betting pisanan ing Michigan Theater

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 10:05.

Dianyari pungkasan ing: 20 Agustus 2022, 01:54h.

A njupuk anyar ing Las Vegas pengalaman sportsbook mbukak ana cedhak Detroit. Ing kono The Caesars Sportsbook Lounge ngrayakake bukaan ing teater Emagine Royal Oak ing pinggiran Motor City.

Mbayangno Royal Oak
Bayangake Bioskop Royal Oak ing Royal Oak, Michigan, pinggiran Detroit. Ana, chain téater dibukak The Caesars Sportsbook Lounge ing Komplek lan ngarep-arep kanggo mbukak liyane ing mangsa cedhak. (Gambar: Emagine Entertainment)

Emagine Royal Oak iku salah siji saka 28 bioskop kemewahan diduweni dening Emagine Entertainment ing Midwest ndhuwur, lan salah siji saka bioskop wis diowahi dadi Lounge sing bakal siaran macem-macem acara olahraga. Tamu 21 taun lan liwat bisa nonton game ing layar gedhe karo surround swara nalika lungguh ing chaise longue digawe panas. Ana meja individu sing cukup gedhe kanggo laptop utawa ombenan lan cemilan.

Ora windows karo juru tulis kanggo totohan ing. Iku mung totohan online, nanging area tunggu uga dilengkapi free wi-fi kacepetan dhuwur. Kajaba iku, kesempatan paling anyar bakal dikirim ing tampilan digital.

CEO Emagine Entertainment Anthony LaVerde ngandika ing statement sing chain téater basis Michigan wanted kanggo nyedhiyani pengalaman unik kanggo sawijining pelanggan.

“Mitra karo Caesars minangka tonggak sejarah utama ing prasetya sing terus-terusan dadi jaringan teater paling inovatif ing negara kasebut,” ujare LaVerde.

Kanthi 28 lokasi sing nawakake 342 layar lan luwih saka 30.000 kursi, Emagine saiki dadi rantai teater paling gedhe nomer sanga ing Amerika Utara, miturut The Boxoffice Pro. Saliyane ing Michigan, perusahaan duwe lokasi ing Illinois, Indiana, Minnesota, lan Wisconsin.

Miturut release saka Caesars, Emagine ngarep-arep mbukak liyane Sportsbook Lounge rauh mengko taun.

‘Lingkungan Fun’

Opening saka Lounge teka kurang saka patang sasi sawise Caesars Entertainment lan Emagine pisanan announced sing menehi hasil.

Entrance kanggo lounge punika free, sanajan ana uga kaping nalika acara tiket khusus njupuk Panggonan. Lenggahan uga pisanan teka, luwih dhisik dilayani.

Co-President Caesars Digital Eric Hession ujar manawa dheweke muji “kepinteran” Emagine kanggo ngowahi bioskop dadi gym.

Konsep iki bakal nyedhiyakake lingkungan sing menarik kanggo wong-wong sing seneng acara olah raga ing televisi lan supaya kita bisa nyambung karo pelanggan anyar lan uga menehi hadiah marang basis pelanggan setia sing wis ana. Hession ngandika.

Kanthi Michigan nawakake iGaming, pelanggan ing lounge uga bisa main game casino digital Caesars. Sing kalebu slot , blackjack, roulette, lan game table bakul urip.

Caesars dilisensi kanggo nawakake game online ing Michigan liwat kemitraan karo Grand Traverse Band Ottawa lan India Chippewa.

Ing syarat-syarat olahraga totoan nangani, Caesars saiki kalima ing Michigan taun iki wis dijupuk $ 196,9 yuta ing taruhan wiwit Januari. Minangka operator iGaming, $ 37,9 yuta kui ing revenue reged apik kanggo kabeh enem saka 15 app dilisensi ing negara.

Bisa Olahraga Betting Ngapikake Box Office?

Konsep kamar olahraga totoan ngendi wong bisa nggunakake piranti seluler kanggo totohan ora konsep anyar. Wiwit nggulingake PASPA wis mimpin ing expansion saka totoan olahraga, Sportsbooks wis partnered karo tim olahraga profesional kanggo nggawe Lounge padha ing stadion sing, arene utawa ballparks.

Nanging papan ing bioskop bakal luwih cocog kanggo pengalaman Vegas-gaya, senajan karo totoan online dadi dominan, bettors ora kudu aran kepekso kanggo ninggalake omah-omahé nalika isih bisa nang saka ing kono.

Yen kemitraan Emagine-Caesars sukses, bisa nambah industri bioskop amarga pemulihan alon saka COVID-19. Ora mung pandemi sing nyebabake akeh wong metu saka bioskop, nanging uga mbatesi rilis teater ing layar lebar. Adhedhasar FranchiseRe.biz, ana 45 film liwat separo pisanan 2022 dirilis kanggo 1.000 layar utawa luwih. Iku mudhun 33.8% saka 68 sing wis rilis amba ing 2019.

Akibaté, keuangan box office mudhun 32.4% ing separo pisanan 2022 dibandhingake karo nem wulan pisanan 2019.

Mobile olahraga totoan saiki legal ing 20 negara lan District of Columbia, lan negara kayata Kansas, Ohio, Maryland, Massachusetts, lan Maine disetel kanggo muter metu ing sasi teka.

#Caesars #Mbayangno #mbukak #Lounge #Olahraga #Betting #pisanan #ing #Michigan #Theater