Bernard Chong

Brazil Lack Online Gambling Registration ora mungkasi operator njupuk liwat

Dikirim ing: 8 Agustus 2022, 10:36

Dianyari pungkasan ing: 8 Agustus 2022, 10:36.

Brazil isih nyoba kanggo mangerteni yen pengin ngatur totoan olahraga online lan bisa uga ora enggal. Nanging, iki ora ateges operator totoan olahraga ora mlebu negara kanthi rutin.

bal-balan Brasil
Penggemar bal-balan Brasil seneng-seneng ing game kasebut. Katresnan bal-balan negara, lan kabeh olahraga, mbantu pasar taruhan olahraga online bisa berkembang. (Gambar: Getty Images)

Bookmakers terus kanggo nggedhekake operasi ing Brazil, miturut laporan ing website Aposta Hub. Senajan pamaréntah federal wis ngandika ing sawetara kesempatan sing peraturan bakal siap sadurunge Piala Donya, iku ora nang karo rintangan apik.

Nanging, wiwit Brazil duwe potensial paling gedhe kanggo totoan olahraga online lan kasino, operator pengin nggawe manawa padha pisanan. Game online bakal dadi mangsa ngarep, amarga 152 yuta wong Brasil, utawa 81% saka populasi, duwe akses menyang Internet, miturut agensi berita sing dipimpin negara. Agensi Brasil.

Brasil Siap Bet

pasar game online Brazil bisa nandingi negara Amérika Latin liyane. Argentina lan Kolombia wis miwiti ngembangake dhewe, nanging ketertarikan Brasil kanggo kegiatan online bisa cepet maju.

Akeh tim bal-balan ing negara kasebut duwe pengikut gedhe – luwih saka 30 yuta penggemar. Dadi, nalika sawetara negara saiki nyoba kanggo mbangun alangi antarane sponsor olahraga lan operator totoan olahraga, Brazil ora.

Outlet media liyane, Grupo Globo, bubar ngumumake manawa udakara 67% bettors online Brasil melu kanggo hiburan. Iki padha karo panaliten liyane sing nuduhake manawa mayoritas bettors olahraga mung ndeleng taruhan minangka hiburan.

Kajaba iku, pasar eSports ing Brasil minangka salah sawijining sing paling gedhe ing donya. Iku mung konco AS lan China, sanajan wis terus nguatake liwat sawetara taun kepungkur.

Pasar totoan Brasil dipindhah R $ 7 milyar (US $ 1,33 milyar) ing 2020. Prediksi paling anyar prédhiksi sing bakal worth minangka akeh minangka R $ 12 milyar (US $ 2,28 milyar) taun sabanjuré.

Volume telusuran online saben wulan sing ana gandhengane karo taruhan olahraga lan pasar kasino nuduhake tingkat kapentingan konsumen sing saya tambah. Data saka Google Trends nuduhake yen telusuran “taruhan” lan “taruhan olahraga” tekan paling dhuwur sajrone nem wulan pungkasan.

searches online kanggo “roulette” lan “poker” uga ing munggah, miturut sinau kapisah dening Betsson. Iki narik kawigaten akeh operator. Nanging, ana pangecualian, amarga sawetara operator nemokake kekurangan peraturan sing ora nyenengake lan akeh pitakonan sing ora dijawab.

Sponsor Olahraga Take Over

Brazil mbukak lawang kanggo totoan olahraga legalized ing Desember 2018. Nanging, iku wis tau majeng implementasine saka peraturan kanggo nuntun pasar. Saiki, isih durung ana kerangka regulasi nasional.

Pungkasane, bisa uga sadurunge pungkasan taun iki, sing bakal diganti. Yen kedadeyan kasebut, luwih akeh operator bisa gabung. Mesthi wae, iki bakal gumantung saka investasi sing dikarepake pamrentah.

Kangge, operator bakal puas kanggo njupuk posisi apa wae sing bisa. Iki kalebu nggawe kesepakatan sponsor antarane dheweke lan organisasi olahraga.

Bubar, Betsson sarujuk kesepakatan klambi ngarep karo tim bal-balan Club Athletico Paranaense. Akibaté, kabeh 20 klub ing tingkat ndhuwur bal-balan Brasil disambungake menyang operator totoan olahraga.

Panjaluk kanggo taruhan anyar minangka asil saka tujuan umum. Pangguna terus-terusan golek bonus sambutan sing nguntungake, sing biasane mung ditawakake kanggo pemain anyar. Iki menehi operator alasan kanggo target pasar, lan konsumen bisa ngarep-arep kanggo ndeleng wong-wong mau mundhakaken efforts nalika padha nyoba kanggo ngalahake kompetisi.

#Brazil #Lack #Online #Gambling #Registration #ora #mungkasi #operator #njupuk #liwat