Macau casinos gaming revenue GGR

Boston Harbour Nightclub Encore didenda dening Massachusetts Gaming Comm.

Dikirim ing: 18 Agustus 2022, 01:24.

Dianyari pungkasan ing: 17 Agustus 2022, 05:49h.

Klub wengi Boston Harbour Encore wis didenda $ 25.000 dening Komisi Gaming Massachusetts (MGC) kanggo ngawula tamu lan ora tundhuk karo peraturan omben-omben.

Encore kasino Boston Harbour Massachusetts
The Chainsmokers tampil ing Memoire ing Encore Boston Harbour. Casino nightclubs bubar ditanggepi $ 25.000 nggoleki dening pengatur game ing Massachusetts kanggo nglanggar aturan omben-omben. (Gambar: Big Night)

Memoire ing Encore Boston Harbour dikelola dening Big Night Venues berbasis Boston. Klub wengi kasino wis dadi subyek saka sawetara kasus sing dilaporake ora tundhuk karo syarat layanan alkohol wiwit Oktober 2021.

Komisi krungu babagan sawetara kedadean sing nglibatake pengunjung klub wengi sing ngombe banget. Ana uga wis lapuran saka partygoers ngombe alkohol langsung saka botol ing meja padha wis dhawuh, lan akeh kaca tingal saka omben-omben ing wektu cendhak – loro nglanggar aturan MGC.

Wiwit klub wengi dumunung ing panggonan sing padha karo casino dilisensi, MGC nduweni wewenang kanggo disiplin panyiapan liwat denda peraturan. Lan MGC, Komisi game negara-roto dikenal kanggo nemtokke paukuman financial cukup gedhe ing lisensi sing dianggep ora tundhuk, ora terus Memoire.

Biro Investigation lan Enforcement MGC, sesuai karo Massachusetts gambling hukum liwati ing 2011, dianjurake kanggo komisi kanggo nggoleki Memoire kanggo shortages bola. Sajrone rapat minggu iki, komisi lima anggota milih milih klub malam Encore Boston Harbour $ 25.000.

Komisi uga wis menehi pitunjuk marang Memoire kanggo ngrampungake rencana aksi korektif sing kalebu latihan staf sing luwih apik, kebijakan layanan botol lan alkohol anyar, lan pengarahan staf pra-shift sing luwih lengkap.

Komisi Game Ora Playing

Komisi Gaming Massachusetts punika regulator game negara anyar ing AS, wis kawangun mung ing 2011. Nanging wis metu minangka institusi sing wis kondhang ing industri game minangka salah siji saka pengatur angel.

Steve Wynn mundur ing awal 2018 saka perusahaan casino jenenge ing tengah-tengah akeh tuduhan tumindak seksual. Sing kaya Wynn Resorts nyepakaké kanggo mbukak $ 2,6 milyar casino njaba Boston. Pengatur game ing Nevada dileksanakake rekor $ 20 yuta nggoleki ing perusahaan. Nanging MGC njupuk luwih karo paukuman $ 35 yuta.

Wynn Resorts sarujuk kanggo mbayar denda gedhe kanggo njaga lisensi game coveted ing saben negara. Nanging regulator game Massachusetts durung rampung. MGC dileksanakake tambahan $ 500.000 paukuman dileksanakake ing penerus Wynn – CEO Matt Maddox – “amarga gagal katon” kanggo mlaku laporan panyokro bowo sadurungé marang boss kanggo Papan Wynn.

Senajan Memoire wis boten apa karo Boston Harbour kang Encore casino , highlights MGC nggoleki misi Komisi kanggo njaga kabeh aspèk telung casinos komersial negara resik.

“Kita wis sinau sing minangka bisnis casino lan industri wis thukul ing Massachusetts, kang isih relatif enom, adhering kanggo standar lan ngawasi peraturan kita bisa dadi angel. Iki bisa dadi tantangan kanggo operator sing paling berpengalaman, “ujare Ketua MGC Cathy Judd-Stein minggu kepungkur.

Encore Memimpin Industri Negara

Encore Boston Harbour wis pimpinan ing industri game casino telung Massachusetts wiwit dibukak ing Juni 2019. Wynn Resorts Casino menang $ 634,4 mayuta-yuta saka gamblers ing 2021, accounting kanggo 62% saka total revenue reged game $ 1,02 statewide.

Encore mimpin maneh wulan kepungkur kanthi $ 64.7 yuta ing GGR. MGM Springfield ana kaloro karo $ 21,5 mayuta-yuta, lan Plainridge Park katelu karo $ 12,5 mayuta-yuta.

Casinos sing anxiously nunggu kanggo nambah totoan olahraga kanggo repertoire sing. State lawmaker lan gubernur Charlie Baker (tengen) bubar legalized gambling ing olahraga . Nanging, MGC ujar manawa bakal dadi awal 2023 nganti taruhan olahraga sah pisanan dadi taruhan ing Persemakmuran.

#Boston #Harbour #Nightclub #Encore #didenda #dening #Massachusetts #Gaming #Comm