Macau casinos gaming revenue GGR

Borgata, Hard Rock lan Samudra Dominasi Industri Gaming Atlantic City

Dikirim ing: 17 Agustus 2022, 08:23

Dianyari pungkasan ing: 17 Agustus 2022, 09:44.

Kanggo sasi, Atlantic City kang Borgata, Hard Rock lan Samudra casinos pimpinan pasar. Nanging karo dina paling peteng lan ketat COVID-19 sing katon ing mburi negara, telung kasino kasebut mung nambah dominasi ing kutha pantai New Jersey.

Borgata Atlantic City Hard Rock Samudra Casino GGR
Borgata iku pimpinan pasar antarane Atlantic City sangang kasino. Properti MGM Resorts mbantu ngasilake bathi game reged fisik sakabèhé nganti 8% ing Juli 2022. (Gambar: Shutterstock)

Tokoh dirilis wingi saka New Jersey Divisi Gaming Enforcement (DGE) marang sing kabeh telung sifat sing ajeg nambah genggeman ing industri game Atlantic City.

Four Casino Perjuangan

revenue game fisik reged (GGR) ing sangang kasino ing Juli ana mung $ 299 mayuta-yuta. Iku mundhak 8% ing Juli 2021, lan 7.9% luwih apik tinimbang pra-pandemi Juli 2019.

Sasi pungkasan Juli paling apik kanggo casino Atlantic City ing liwat dasawarsa. Mesin slot nyumbang luwih saka $ 215,8 mayuta-yuta – munggah 5,5% ing taun – nalika game table nyumbang $ 83,1 mayuta-yuta. Tabel kasebut entuk dhuwit 15% luwih akeh tinimbang ing Juli 2021.

Nalika judhul maca apik kanggo industri game Atlantic City – GGR munggah 8% ing Juli 2022 – ana liyane kanggo crita. Yen ora ana Borgata, Hard Rock, lan Ocean, gambar industri bakal adoh saka ceria.

Borgata terus kontrol Atlantic City, property dilakokno dening MGM Resorts menang luwih saka $ 76,7 mayuta-yuta pungkasan Sasi ing lantai game fisik. Marina District Casino menang 20% ​​liyane dhuwit saka gamblers taun sawise taun.

Hard Rock menang meh $52.9 yuta – munggah udakara 11%. Samudra entuk bathi paling gedhe, nalika North Boardwalk casino menang $ 40,3 mayuta-yuta, 33% luwih saka Juli sadurungé.

Gabungan, kabeh telung casinos menang kira-kira $ 169,9 mayuta-yuta-utawa bab 57% saka winnings pasar adhedhasar tanah Juli kang.

Papat casinos liyane kacarita Kurangé populasi taun-liwat-taun ing GGR. Tropicana menang $ 28 mayuta-yuta, mudhun 5,5%, Harrah $ 26,4 mayuta-yuta, mudhun 9%, Caesars $ 25,1 mayuta-yuta, mudhun 3,3%, lan Golden Nugget $ 14,5 mayuta-yuta, mundhut meh 7%.

Bally ndeleng kenaikan 3,5% GGR dadi $ 16,8 yuta. Bally ngadhepi bandingaken gampang, amarga casino ngalami renovasi gedhe ing Juli 2021 lan ora operasi ing kapasitas lengkap.

Laporan GGR Juli nuduhake yen telung pimpinan kasebut ngembangake kontrol.

Ing taun lengkap 2021, Borgata, Hard Rock, lan Ocean gabung kanggo menang kira-kira $1.34 milyar. Atlantic City sangang casinos menang $ 2,55 milyar, tegesé telung pemimpin nyumbang kanggo 52,5% saka adhedhasar tanah-menang.

Liwat pitung wulan 2022, telung pimpinan kasebut nduwe luwih saka 56% penghasilan fisik.

Industri Terus Ngembang

Dipasangake karo iGaming lan olahraga totoan, industri game New Jersey – paling sugih kaloro ing negara konco Nevada – terus berkembang. Casino online menang $ 136,7 mayuta-yuta – munggah 15% – nalika oddsmakers katahan $ 45 yuta totoan ing totoan.

Juli GGR saka kabeh vertikal, kalebu online poker , total meh $ 480,7 mayuta-yuta. 6.7% ing Juli 2021.

Senadyan Juli ilang papat casinos, New Jersey Casino Ketua Komisi Control James Plousis nuduhake kasunyatan sing kabeh sangang kasino luwih apik ing 2022 saka 2021 nganti Juli.

Casino menang tekan tingkat paling dhuwur kanggo Juli ing dasawarsa, nggambarake kekuatan Atlantic City minangka game lan tujuan rekreasi. Sajrone pirang-pirang taun, saben kasino hotel wis ngluwihi kamenangan kasino, menang game internet lan total revenue game dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Plousis diringkes.

“Panas iki, luwih saka tau, Aku wis sekseni langsung carane hard casino hotels lan karyawan darmabakti wis makarya kanggo nyedhiyani pengalaman makarya lan ora iso lali kanggo tamu sing,”Said Ketua CCC.

#Borgata #Hard #Rock #lan #Samudra #Dominasi #Industri #Gaming #Atlantic #City