Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Bintang ‘RuPaul’s Drag Race’ Dituduh Nyolong Anggota Pemirsa Sajrone Acara Vegas

Dianyari: 19 Agustus 2022, 12:49

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 12:49.

Bryan Watkins dituduh nyolong dhuwit saka penonton sajrone pertunjukan “Seret Brunch” ing Las Vegas. Pamuter seret – sing manggonake kaping papat ing musim pisanan “RuPaul’s Drag Race” – nolak tuduhan kasebut. Polisi kacarita nyelidiki kedadeyan kasebut.

Bryan Watkins RuPaul Drag Race Drag Brunch
Pemain Las Vegas Bryan Watkins, sing ditampilake ing karakter minangka Shannel, ngandika mung njupuk “sawetara dolar” saka penonton sing nuduh dheweke mundhakaken $500-$700.

Megan Gerber ujar manawa dheweke melu pertunjukan “Seret Brunch” – ing Senor Frogs ing Pulo Treasure – kanggo ngrameke ulang tahun karo kanca lan kulawarga, Sabtu kepungkur. Minangka bagéan saka acara, ngandika Gerber, Watkins ransacked dompet lan nyolong antarane $500 lan $700. Watkins dadi tuan rumah acara kasebut minangka karakter seret, Shannel.

Video TikTok sing dikirim Gerber katon nuduhake Watkins njupuk dhuwit, banjur mbalekake dompet lan mlaku. Video kasebut entuk 5 yuta tampilan lan 500.000 seneng sadurunge Gerber njupuk kanthi pribadi ing Kamis. Miturut video sakteruse sing dikirim dening Gerber, sawise ngadhepi babagan nyolong, Watkins mangsuli, “Asu, mangga, aku njupuk dolar!”

Gerber ngaku dheweke lan rombongane njaluk maaf ing tengah pertunjukan sadurunge nglaporake kedadeyan kasebut menyang manajer umum lan polisi papan kasebut. Dheweke ujar manawa Watkins ngipat-ipati dheweke, nelpon dheweke “Karen” nalika dheweke ninggalake pertunjukan.

“Drag Brunch” ora ana gandhengane karo “RuPaul’s Drag Race Live!” pertunjukan kasebut diluncurake ing Flamingo wiwit taun 2020.

Watkins nanggapi

Dina Rebo, Watkins ngirim video 11 menit menyang Instagram nolak tuduhan kasebut lan njaluk ngapura marang Gerber amarga ora bisa ngontrol emosi.

“Aku ora nyolong $ 700 saka dompet wong iki,” ujare. “Sajrone pertunjukan, aku njupuk dompete lan aku nari karo dheweke kira-kira 20 utawa 30 detik. tak bukak. Aku njupuk sawetara dolar saka dheweke.” (Perusahaan perencanaan acara ing mburi acara brunch seret, Voss Events, marang NBC News sing $2 mengko bali.)

Watkins ujar “sethithik karo dompet” minangka pokok seret-show lawas. “Ratu bakal njupuk dompet lan kaya sampeyan mlayu. Aku weruh ratu sing arep mbukak dompet lan padha bakal langsung miwiti liwat. Ora ana niat jahat sing ditindakake karo dheweke.”

Sawise acara kasebut, Watkins ngaku ing video kasebut, manajemen papan nawakake Gerber njaluk ngapura pribadi saka dheweke, mbalekaken lengkap $ 1,200 kanggo 9 tiket lan tambahan $ 700. Dheweke ujar manawa dheweke ora nampa resolusi kasebut. Mengko, dheweke ngaku wis nampa email saka pengacara Gerber nuntut luwih saka $6,000, kalebu $5,000 kanggo ganti rugi.

“Aku pancene sinau saka pengalaman iki lan, maju, aku ora bakal ndemek barang-barang pribadi tamu maneh,” ujare Watkins.

Juru bicara polisi Las Vegas marang NBC News yen kasus kasebut “bakal dipasrahake menyang biro utawa detektif kanggo tindak lanjut utawa diselidiki.”

#Bintang #RuPauls #Drag #Race #Dituduh #Nyolong #Anggota #Pemirsa #Sajrone #Acara #Vegas