Bernard Chong

Bill Crushes Titans ing ‘Monday Night Football’ Minangka Allen Hit Target

Dikirim ing: 20 September 2022, 07:02.

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 07:02.

Monday Night Football nganggep penggemar kanthi header ganda unik sing nampilake luwih saka sawetara game sing apik. Bettors olahraga kudu njaga mripat ing Buffalo Bills, sing katon serius babagan game Super Bowl liyane ing taun iki.

Dhuwit kebo
Stefon Diggs saka Buffalo Bills, kaloro saka kiwa, mengeti karo QB Josh Allen sawise TD ing game Monday Night Football tim marang Tennessee Titans. The Bills saiki 2-0 sawise kinerja meh unstoppable lan terus kanggo nuduhake apa padha calon kuwat kanggo Super Bowl katon. (Gambar: Associated Press)

Bills lan Tennessee Titans digawe mung setengah saka tumindak NFL pungkasan wengi. Pertandhingan kapindho antarane Philadelphia Eagles lan Minnesota Vikings ngasilake kamenangan gedhe liyane.

Loro tim liyane saiki wis apik dadi 2-0 musim iki, nanging isih akeh bal-balan ing ngarep. Iki bakal menehi bettors kasempatan kanggo waras saka wengi pungkasan, amarga loro pertandhingan ora kejawab target samesthine.

Tagihan Mbuktekaken Unstoppable

Bills quarterback Josh Allen nambahake patang gol menyang tally Senin minangka tim maintained wiwitan tanpa kalah kanggo mangsa. Dheweke ngalahake Tennessee Titans, 41-7.

Allen cemented timbal tim kang minangka contender Super Bowl taun iki. Dheweke njupuk 317 yard ing udhara, ngrampungake 26 saka 38 pass. Buffalo maju sawise mbukak musim kanthi nglawan juara Super Bowl LA Rams.

Tagihan nuduhake apa padha digawe nalika padha njupuk timbal ing drive mbukak. Allen ketemu Reggie Gilliam kanggo nutup 14-muter, 75-yard roto kanggo njaluk Papan. Senajan Titans nanggapi karo gol liwat Derrick Henry kang mlaku maneh, sing pertahanan Bills narik kawigaten garis.

Buffalo terus maju siji-sijine seri. Gol lapangan lan TD nambah kauntungan saka Titans. Allen nemokake target kasebut kanthi nyambungake karo Stefon Diggs, lan kemitraan Allen-Diggs entuk jotosan sawise kena. Diggs mungkasi wengi karo loro TD.

Nalika kabeh katon apik kanggo tagihan, dheweke uga kudu ngatasi cedera sing bisa ngrusak. Cornerback Dane Jackson mudhun ing babak pisanan; sirah lan gulu ngagetake maneh sawise tabrakan brutal. Staf medis tim kasebut cepet-cepet menyang lapangan, mbebasake dheweke lan nggawa dheweke menyang ambulans sing nunggu. Kabar apik yaiku dheweke duwe mobilitas lengkap ing ekstremitas, nanging bakal ngalami tes luwih lanjut.

Ing tengah waktu katelu, Bill munggah 27-7 separo. Ora rampung pamer, Allen lan Diggs gabung maneh kanggo gol kaping telune dadi 34-7.

Nekanake kinerja kasebut, gelandang Matt Milano banjur nyegat umpan 43 yard saka Titans QB Ryan Tannehill. Wiwit saiki, Tennessee ora ana sing bisa mlaku.

Kebo kanggo menang ora dadi masalah. Nanging, Tennessee samesthine bakal nambah resistensi lan paling ora nutupi panyebaran kasebut. Malah ora nyedhak.

Viking ora bisa terus

Serangan Eagles dadi panas nalika ketemu karo Viking ing pertandhingan sabanjure. Jalen Hurts njupuk 301 yard ing babak pisanan, ngrampungake wengi kanthi telung gol. Iku cukup kanggo menehi Philly menang 24-7 liwat Minnesota.

Ing upaya kanggo netepake dhewe minangka pimpinan anyar potensial kanggo Eagles, Hurts mbuktekaken unstoppable. Dheweke dadi lima-kanggo-lima ing babak lan banjur dipencet menyang zona pungkasan kanggo TD.

QB ketoke ketemu mojo kang. Ing kamenangan wiwitan musim Eagles nglawan Detroit, Hurts gagal ngrampungake pass ing limang upaya. Kajaba iku, Philly kudu nyerahake bal kasebut sawise ilang kabeh papat kemungkinan ing pelanggaran pertama game kasebut.

Sauntara, Viking quarterback Kirk Cousins ​​​​ora duwe dina sing apik. Dheweke ora kejawab tandha kaping telu, kabeh nyebabake turnovers. Loro-lorone langsung nyerang bek Darius Slay.

Oddsmakers nyana game skor dhuwur, nanging ora ngendi wae cedhak tandha 50-titik. Padha uga panginten iku bakal dadi game kenceng, karo moneylines ora adoh. Nalika Eagles maju menyang 2-0, wektune kanggo nyetel menyang Minggu 3 lan nyiapake kanggo nantang baris maneh.

#Bill #Crushes #Titans #ing #Monday #Night #Football #Minangka #Allen #Hit #Target