Macau casinos gaming revenue GGR

Bettors Championship Tour Kaya Schauffele, McIlroy lan Smith

Dikirim ing: 25 Agustus 2022, 12:03

Dianyari pungkasan ing: 24 Agustus 2022, 02:09.

Kejuaraan Tur PGA mungkasi Playoff Piala FedEx akhir minggu iki ing Atlanta ing Klub Golf East Lake. Lan bettors nggawe taruhan ing luwih saka 30 negara ngendi gambling diijini kayata Cameron Smith, Xander Schauffele lan Rory McIlroy.

PGA Tour Championship rintangan golf LIV McIlroy Smith
Cameron Smith (kiwa) lan Rory McIlroy ing Kejuaraan Terbuka ing St. Andrews ing Juli. Pemain loro kasebut dadi favorit kanggo Kejuaraan Tur akhir minggu iki sing bakal nemtokake sapa sing menang Piala FedEx. (Gambar: Getty)

Kejuaraan Tur minangka kesimpulan musim reguler PGA Tour lan Piala FedEx. Mung 30 pemain paling dhuwur ing klasemen poin ing saindhenging musim sing nduweni kualifikasi kanggo Kejuaraan Tur.

Pemain sing nglakoni wiwit dina iki diwenehi cacat adhedhasar posisi titik sing mlebu ing mandeg pungkasan. 1 donya Scottie Scheffler, sing teka ing East Lake minangka pimpinan Piala FedEx, miwiti Tour Championship papat babak ing -10.

Schauffele lan McIlroy, kaping telu lan kaping lima, diwiwiti ing -6 lan -4. Bettors tresna rintangan sing, lan karo rintangan luwih atraktif saka Scheffler amarga prabédan saka papat lan enem nembak padha miwiti turnamen. Akeh tumindak ana ing saham Xander lan Rory.

BetMGM ngandika Casino.org sing Schauffele tanggung jawab kanggo 13% saka kepemilikan Tour Championship lan 12% karcis. McIlroy wis digawe liyane dhuwit ing 14% saka nangani ing bab 11% saka total totoan staked.

Akibaté, BetMGM wis sudo Schauffele saka +700 kanggo +650, lan McIlroy saka +1400 kanggo +900. BetMGM ngandika Schauffele lan McIlroy minangka loro ayahan paling gedhe, minangka Tour Championships rampung ing sawetara jam.

Ora. 1 Top Handle, Smith’s Back

BetMGM uga nyuda kemungkinan Kejuaraan Tur Scheffler sawise pemain paling apik ing donya narik meh 9% saka ditahan. Scottie minangka favorit umum, amarga dheweke tanggung jawab kanggo meh seprapat saka turnamen nangani kanggo menang Piala FedEx lan $ 18 yuta hadiah pisanan.

Scheffler saiki mung duwe +200 kanggo menang Kejuaraan Tur lan Piala FedEx. A $100 nang ing baris sing mung digawe $200.

Kanggo bettors looking kanggo payouts liyane duwe bathi, BetMGM ngandika Smith wis dadi pilihan populer. Operator buku olahraga ritel lan online ujar yen juara Open minangka tanggung jawab paling gedhe ing lapangan 29 pemain (Bakal Zalatoris mundur awal minggu iki amarga cedera.)

Smith, sing samesthine kanggo mbewarakke departure kanggo LIV Golf sawise game ends ana, wis 8% saka tiket slip lan konco luwih saka 10% saka taruhan dhuwit.

Smith tetep sawetara wektu ing +2500 amarga cedera anyar sing meksa dheweke metu saka Kejuaraan BMW minggu kepungkur. Akibaté, BetMGM ngandika Australia makili tanggung jawab paling.

Patrick Cantlay, juara Piala FedEx sing menang minggu kepungkur ing BMW, miwiti dina kaping pindho kanthi -8. Cantlay, nyoba dadi pemain pisanan sing menang ing Kejuaraan Tur lan Piala FedEx, ana ing +350. Dheweke tanggung jawab kanggo 13% gagang lan 9% tiket.

PGA Tour Siap Mbayar

Ing warta golf liyane, PGA Tour wingi ngumumake owah-owahan gedhe ing operasi. Rombakan kasebut minangka nanggepi liga LIV Golf sing didhukung Saudi sing mburu pemain kanthi bonus tandha mewah.

Komisaris Tur Jay Monahan ngumumake Rebo yen 12 turnamen bakal ngasilake rata-rata $ 20 yuta saben wiwitan musim ngarep. Kabeh anggota Tur sing ora dilebokake uga bakal dijamin gaji pokok $500.000.

Pemain peringkat paling dhuwur ing Tour bakal diwajibake main ing 12 acara, anggere dheweke lolos. McIlroy, panyengkuyung Tour staunch lan kritikus galak LIV Golf, ngandika nganyari bakal luwih panghibur penggemar golf.

Aku mikir yen sampeyan nyoba adol produk menyang TV lan sponsor lan nyoba ngupayakake akeh eyeballs ing golf profesional, paling ora sampeyan kudu ngandhani wong apa sing digoleki. Nalika ngrungokake Tampa Bay Buccaneers, aku ngarepake ndeleng Tom Brady mbuwang bal. McIlroy ngandika saka support.

“Kadhangkala apa sing kedadeyan ing PGA Tour yaiku kita kabeh tumindak kanthi mandiri lan duwe jadwal dhewe, lan tegese kita ora nate ngumpul kanthi asring,” tambah pemenang utama kaping papat.

#Bettors #Championship #Tour #Kaya #Schauffele #McIlroy #lan #Smith