BetMGM Posts pinunjul 2022 Revenue Forecast minangka US Sports Betting mundak akeh

BetMGM Posts pinunjul 2022 Revenue Forecast minangka US Sports Betting mundak akeh

Sanajan olahraga profesional ngalami kemunduran sajrone pandhemen, Amerika Serikat ora ana sing istiméwa, taruhan olahraga AS terus berkembang kanthi popularitas, tegese uga keuntungan sing dikirim dening pemain utama ing lapangan kasebut. Perdana antarane wong-wong mau kudu jeneng kluwarga dihormati lan olahraga totoan buta, BetMGM, kang wis ngirim kira-kira 2022 revenue luwih saka $ 1,3 milyar.

Kabeh panyedhiya utama layanan totoan olahraga online bakal nuduhake kauntungan ageng amarga liyane lan liyane negara liwat hukum legalizing totoan, loro offline lan online, sawise taun nahan proses arbitrase. Minangka negara liyane legalize totoan olahraga, sampeyan bisa nyana kanggo ndeleng ramalan padha dikirim dening kaya DraftKings lan Fanduel tengen Amerika Serikat, karo bathi ora mangu mundhak luwih ing taun teka.

New York minangka negara utama paling anyar kanggo legalize totoan olahraga lan iki sasi negara kui luwih saka $ 150 yuta ing revenue ing sepuluh dina pisanan sawijining hukum. Apa iki tegese panyedhiya sing wis dilisensi kanggo operate saiki kudu perang saben liyane kanggo Sifat lan pangayoman saka residents Big Apple, lan salah siji cara kanggo mesthekake yen padha kurban paling gambling kesempatan ing wilayah. Kanthi negara New York minangka salah sawijining sing paling padhet ing Amerika Serikat, iku minangka pasar raksasa sing wis dibukak kanggo penggemar olahraga kabeh latar mburi.

BetMGM wis nyatakake yen wis entuk ing syarat-syarat nuduhake pasar, karo account disetel kanggo hit target long-term 20% -25% ing totoan olahraga US lan pasar iGaming liwat taun teka.

Pendapatan kanggo taun 2021 samesthine bakal ana ing kisaran $ 850 yuta, nganti kaping lima saka sing dikirim ing taun 2020, sing wis mundhak saka taun sadurunge. Kuwi wis wutah sing BetMGM wis ngalami akhir-akhir iki sing malah ing iklim ekonomi molah malih saiki, goal wutah optimistis banget katon tanggung ing jangkoan – mbok menawa malah disepelekake dening carane uga wis rampung bubar.

Kanthi totoan olahraga lan iGaming dadi tambah populer ing antarane pembuangan olahraga lan pemain lan ajeg munggah ing neraca, BetMGM sedya kanggo nggedhekake wilayah Bingo uga Racing app, ngupaya kanggo push produk iki menyang liyane negara US. Iki malah nalika app totoan olahraga tengah terus munggah lan popularitas mundhak.

Hasil iki pancen janjeni, lan CEO BetMGM Adam Greenblatt percaya yen taun sing bakal teka bakal kritis kanggo terus tuwuh, kaya sing dikandhakake ing statement anyar kanggo bijih:

“2022 minangka taun kritis, ing ngendi operator nasional sing unggul bakal tekan wektu kritis, mbukak dalan kanggo fase sabanjure evolusi finansial sektor kasebut. Kanthi dhukungan saka pemegang saham, platform teknologi lan data, merek, lan strategi saluran omni, kita ngarepake masa depan kanthi yakin.

BetMGM saiki makaryakke ing 19 negara lan bakal miwiti ing rong negara liyane, Illinois lan Louisiana, lan ngupaya kanggo nggawe dandan karo antarmuka lan fokus ing produk parlay single-muter, kang bakal menehi bathi luwih, Mulane. ngalih. Illinois lan Louisiana bisa uga ora cukup pasar kaya New York, nanging iki negara pinunjul karo kutha-kutha utama sing duwe pelanggan anyar kaetung kanggo BetMGM.

Nalika BetMGM maju menyang pasar New York sing mentas dibukak lan kompetitif banget, dadi panyedhiya kaping lima sing nglakoni sawise BetRivers, Caesars, DraftKings, lan FanDuel, mesthine bisa ngomong yen wutah bakal terus nyengsemaken ing sasi teka. . 2020 minangka pukulan gedhe kanggo perusahaan, nanging kanthi New York lan pasar anyar sing nguntungake saiki, 2021 dijamin bakal ngrusak kabeh pangarepan ing sawetara taun kepungkur.

Pamindhahan kanggo nggabungake operasi New York kanthi lisensi anyar kanggo operasi ing negara kasebut tegese iki minangka gerakan sing ngganti game utama lan sing jelas banget bungah kanggo Greenblatt:

“Kanthi warta monumental dina, kita saiki bisa kanthi ngaktifake hubungan karo MGM Resorts ‘Kakaisaran City Casino lan Madison Square Garden. Kita ngarepake nawakake pelanggan pengalaman unik ing New York sing ora bisa diakses ing platform liyane.

Minangka merek mapan lan populer kaya BetMGM cetha banget – sawise kabeh, iki kemitraan antarane Entain Plc lan sukses chain resort casino internasional, MGM Resorts International – iki standar emas kang cilik lan kurang mantep merek totoan olahraga online kudu. ngukur dhewe. Sing nawakake sawetara saka sudhut totoan olahraga bebarengan karo macem-macem online slot lan game gambling umum menehi pinggiran pesti liwat saingan liyane winates, kang utamané penting ing demografi gedhe lan nuntut kaya negara sing ngarep kanggo ora resmi. ibukutha donya, New York City. .

Malah karo kauntungan utama ing pasar, malah BetMGM ora bisa ngaso ing laurels kanggo menit. Bebarengan karo kompetisi sengit saka papat perusahaan totoan sing wis nyiyapake toko ing New York, papat merek liyane bakal nggabungake limang iki ing perang kanggo pasar game priceless negara. Papat merek liyane, Bally Bet, PointsBet, Resorts World lan WynnBET, mung klompok saingan sabanjuré kanggo nggabungake dhaftar akeh operator ing sasi lan taun teka.

Nanging, kompetisi ekstra iki mung warta apik kanggo konsumen. Iki tegese malah portal game online nyengsemaken kaya BetMGM kudu terus-terusan nambah game lan nawakake mung paling aman, murah, paling pangguna-loropaken, pengalaman game makarya lan macem-macem.

#BetMGM #Posts #pinunjul #Revenue #Forecast #minangka #Sports #Betting #mundak #akeh