Catawba Two Kings

BetMGM Ganti PointsBet minangka NBC Sunday Night Football Sponsor

Dianyari: 19 September 2022, 11:18

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 11:20.

Musim NFL mung rong minggu, lan wis ana owah-owahan utama – paling saka perspektif industri totoan olahraga.

Bungkus
Green Bay quarterback Aaron Rodgers nggoleki target mbukak ing game Packers Minggu wengi ing ngarep kanggo Chicago Bears. Minggu wengi uga ndeleng debut BetMGM minangka sponsor taruhan olahraga kanggo siaran NBC. Dheweke njupuk peran kasebut sawise PointsBet milih ora tetep dadi partner taruhan olahraga NFL resmi. (Gambar: NFL.com)

Ing wengi Minggu, BetMGM dadi sponsor taruhan olahraga anyar kanggo jangkoan NFL NBC Sports, miwiti acara pra-pertandingan Minggu Malam Football. Joint venture antarane Entain lan MGM Resorts International ngganti PointsBet, sponsor sadurungé.

Bill King saka Jurnal Bisnis Olahraga iku pisanan kanggo break warta ana, lan kacarita sadurungé iki sasi sing PointsBet ora gawe anyar sponsor minangka partner olahraga totoan resmi karo NFL. Kaputusan kasebut ndadekake operator sing berbasis ing Aussie ora dadi bagian saka jangkoan bal-balan primetime NBC.

A juru wicoro BetMGM ngandika Casino.org ana sing sponsor bakal tetep kanggo seko mangsa lan rincian tambahan bakal announced rauh.

Saka Fokus Nasional nganti Regional

Kaputusan PointsBet kanggo mbatalake saka sponsor NFL teka amarga ngalih fokus ing marketing kanggo bettors US. Perusahaan kasebut, nanging tetep dadi mitra NBC, duwe kepemilikan saham liwat kesepakatan limang taun sing ditandatangani ing taun 2020.

Eksekutif nyedhiyakake rincian kanggo analis investasi ing wulan kepungkur sajrone telpon finansial saben wulan perusahaan karo analis investasi. CEO PointsBet AS Johnny Aitken ujar manawa belanja pemasaran karo NBC bakal dipusatake ing Peacock, layanan streaming jaringan, lan jaringan olahraga regional.

PointsBet saiki manggon ing Colorado, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Louisiana, Michigan, New Jersey, New York, Pennsylvania, West Virginia lan Virginia. NBC duwe jaringan olahraga regional ing California, Distrik Columbia, Illinois, Massachusetts, New York, lan Pennsylvania.

Kombinasi aset regional iki terus menehi PointsBet kemampuan kanggo nggawe strategi pemasaran khusus kanggo nggayuh target pamirsa, “ujare Aitken ing telpon 30 Agustus.

Andrew Mellor, CFO PointsBet, ngandhani analis manawa belanja pemasaran perusahaan AS kanggo taun fiskal iki ora bakal ngluwihi apa sing ditindakake perusahaan ing fiskal 2022, sing bakal rampung ing wulan Juni.

Isi punika Key kanggo PointsBet

Pindhah menyang fokus regional ora mung penyesuaian PointsBet ing sawetara minggu kepungkur.

Sadurungé sasi iki, perusahaan ngluncurake e-newsletter anyar, sing diarani Hustle, sing digawe kanthi kemitraan karo Olahraga Kantor Depan. Hustle dikirim menyang taruhan PointsBet kaping telu saben minggu, lan kalebu informasi babagan taruhan sing kasedhiya kanggo pertandhingan sing bakal teka.

Nalika Hustle metu saben Minggu, Senin, lan Kamis, buku olahraga duwe rencana ngirim nganti kaping lima seminggu.

PointsBet uga studio digital basis New York anyar ing proyek ngendi iku plans kanggo gawé podcast lan nuduhake digital liyane. Rong minggu kepungkur, PointsBet ngluncurake The Straight Line karo Ryan Leaf, pertunjukan ing ngendi mantan linebacker kuliah lan pro ngomong babagan kabar paling anyar babagan tren bal-balan lan taruhan.

Pimpinan perusahaan ndeleng perkembangan konten kaya Hustle lan The Straight Line minangka cara kanggo narik, melu, lan nahan bettors.

#BetMGM #Ganti #PointsBet #minangka #NBC #Sunday #Night #Football #Sponsor