Catawba Two Kings

Betly diluncurake ing Tennessee, Sportsbook kaping 13 ing Volunteer State

Dikirim ing: 21 Agustus 2022, 08:53

Dianyari pungkasan ing: 21 Agustus 2022, 08:57h.

Saiki ana pilihan totoan olahraga rolas baker ing Tennessee.

Betly
Gambar saka situs web Betly. Betly dadi buku olahraga kaping 13 sing dilisensi ing Tennessee minggu kepungkur. (Gambar: Betly)

Minggu kepungkur iki, Betly dadi buku olahraga kaping 13 sing dilisensi kanggo operasi ing Negara Sukarelawan. Betly mlaku ing platform digawe dening Gamewise, joint venture saka game lan Hospitality tenan Delaware North lan operator game basis Belgium GAMING1.

Tennessee minangka negara katelu ing ngendi Betly diluncurake, gabung karo West Virginia lan Arkansas. Delaware North makaryakke casinos ing loro negara, karo Southland Casino Hotel in West Memphis, Ark., bab limang mil saka garis negara Tennessee.

“We are bangga kanggo ndeleng teknologi kita nindakake kanthi apik ing Amerika Serikat lan ngarep-arep kanggo terus nambah fungsi saka aplikasi kita,” ngandika Victor Araneda, kepala pangembangan bisnis GAMING1, ing statement. “Kita yakin banget karo nilai kemitraan omnichannel kita karo Delaware North bakal nyedhiyakake bettors Tennessee.”

Sadurungé taun iki, Southland dibukak casino anyar karo 2.400 slot machine lan munggah 50 game table bakul urip minangka bagéan saka $ 320 yuta project expansion sing uga kalebu hotel. Pérangan pisanan saka hotel dibukak sasi kepungkur, lan pambangunan sisane dijadwalake rampung ing musim gugur iki. Sawise rampung, hotel casino bakal nawakake 300 kamar, kalebu 60 suite lan 12 penthouse.

Rilis ngumumake Bukak Tennessee cathetan ing basa customer gedhe Southland ing Tennessee lan ngandika app dimaksudaké kanggo nglengkapi Sportsbook toko casino kang.

“Kaya ing Arkansas, Betly Tennessee rawuh saka Southland, account dipercaya karo werna lokal,”Sa Luisa Woods, Wakil Presiden Marketing, Delaware North Gaming.

Betly Ora Bakal ‘Ajrih Penggemar Olahraga Kasual’

Kaya sing wis kasebut sadurunge, Betly gabung karo lapangan sing rame ing Tennessee, ing ngendi mung taruhan olahraga online sing diidini. Operator liyane sing dilisensi dening negara yaiku Bally Bet, Barstool Sportsbook, BetMGM, Caesars Sportsbook, DraftKings, FanDuel, Fubo, Hard Rock, SuperBook, Tennessee Action 247, Wagr, lan WynnBET.

Kanggo ngadeg metu saka akeh, Woods ngandika app Betly nawakake antarmuka pangguna-loropaken sing ora intimidating, utamané kanggo sing anyar kanggo totoan olahraga.

Betly duwe fitur inovatif sing dirancang khusus kanggo melu lan nyenengake para penggemar olahraga, nanging kita nggunakake istilah sing akrab lan ora meksa tawaran sing dhuwur-dhuwur sing bisa medeni para penggemar olahraga kasual. Woods ngandika.

Bukak Betly ing Tennessee teka nalika musim kuliah lan bal-balan profesional nyiapake kanggo miwiti sawetara minggu sabanjure.

Olahraga Betting Deal, Pangentukan Munggah ing Juli

Iki minggu kepungkur, Tennessee Sports Betting Advisory Board ngirim laporan Juli.

Ora nggumunake, Juli minangka wulan paling murah ing taun iki babagan penanganan amarga kurang acara olahraga sing dianakake sajrone wulan kasebut.

Penahanan kolektif yaiku $ 182,8 yuta, mudhun 15,3% saka $ 215,8 yuta ing wulan Juni. Nanging, ing Sportsbooks menang luwih minangka revenue reged diatur $ 18,3 yuta ana 43,3% luwih dhuwur tinimbang $ 12,8 yuta padha entuk ing Juni.

Pajak Tennessee, totoan olahraga, nyetel revenue reged karo 20%, supaya negara nampa $ 3,7 yuta saka operator dilisensi sasi.

Sajrone pitung sasi pisanan taun, buku olahraga Tennessee wis njupuk $ 2,02 milyar ing taruhan, kanthi bettors menang $ 1,85 milyar. Thanks kanggo reged income diatur $145,2 mayuta-yuta, negara wis diklumpukake luwih saka $29 yuta ing pajak.

#Betly #diluncurake #ing #Tennessee #Sportsbook #kaping #ing #Volunteer #State