Macau casinos gaming revenue GGR

Bentley the Lion, Mantan Warga MGM, tilar donya ing umur 15 taun

Dikirim ing: 1 September 2022, 12:08.

Dianyari pungkasan ing: 31 Agustus 2022, 06:30.

Bentley the Lion, salah sawijining mantan kucing ing pertunjukan singa ing MGM Grand ing Las Vegas, tilar donya nalika umur 15 taun.

Bentley the Lion MGM Grand Las Vegas kebon binatang
Bentley the Lion ing iklan lawas kanggo Lion’s Habitat ing MGM Grand. Bentley tilar donya minggu iki nalika umur 15 taun. (Gambar: MGM Resorts)

MGM Grand minangka hotel tunggal paling gedhe ing donya kanthi luwih saka 6.800 kamar. Properti Strip sing apik iki sadurunge dikenal kanthi atraksi habitat singa sing populer ing area kasino sing ngidini pengunjung bisa nyedhaki lan pribadi karo kewan sing otot lan amba.

MGM Grand manggoni Lion Habitat suwene 12 taun. Ing kaca-tertutup, atraksi njero ruangan wowed tamu saka 1999 nganti ditutup ing awal 2012. MGM milih kanggo mbusak fitur singa ing tengah $ 160 yuta renovasi lantai casino utama Resor.

Bentley wis dadi pertandhingan ing MGM Grand sajrone nem taun kepungkur ing Lion Habitat. Bentley dikabarake minangka keturunan Leo, sing dadi singa paling anyar sing digunakake dening Metro-Goldwyn-Mayer Studios kanggo film “bumper”, yaiku istilah teknis kanggo branding / logo studio film sing mlaku sajrone film kasebut. pambukaan kredit.

Singa ora tau manggon ing MGM Grand nanging diangkut metu lan mlebu dening pawange Keith Evans saben dina. Sawise pertunjukan singa ing MGM Grand ditutup, Evans mindhah atraksi menyang farm cedhak Henderson.

Dina iki, Peternakan Kebiasaan Singa Evans ngidini pengunjung terus ndeleng singa kasebut.

penyakit Bentley

Ing kirim Instagram, Evans nerangake manawa Bentley the Lion bubar lara. Sawise tes awal nuduhake singa kasebut anemia, Bentley ngalami tes tambahan nanging ora bisa urip saka prosedur kasebut. Evans ujar manawa tes sabanjure nuduhake manawa Bentley duwe anemia aplastik, kanker lan leukemia.

“Bentley meh 16 taun, sing kanggo singa geriatrik,” Evans nerangake marang para pengikut lan penggemar Bentley.

We empathize karo akeh sing duwe kenangan apik lan wektu karo Bentley. Bentley bakal terus nyekel papan khusus ing kabeh seri kita, “ujare Evans.

Evans ngandika ing 2011 sing MGM Resorts wis ora ditanggepi bebaya babagan penutupan MGM Grand Lion Habitat.

“Kita kejiret,” ujare Evans Las Vegas Sun ing wektu. “Singa iku logo hotel. Aku ora tau ngerti pikirane perusahaan.”

Senajan singa bebas kanggo ndeleng ing MGM Grand, biaya Evans $ 25 saben wong kanggo tamu metu saka negara mlaku liwat Lion Habit Ranch. Tiket kanggo Nevadans $ 20. Diskon luwih kasedhiya kanggo para senior, militer aktif lan para veteran, responden pisanan, lan siswa. Anak 14 lan ngisor gratis karo wong diwasa mbayar.

Atraksi kewan Strip

Kanggo kulawargané sing ngunjungi Nevada Kidul utawa sapa waé sing pengin ndeleng pertunjukan kewan, Las Vegas wis dijamin.

Taman Rahasia Siegfried lan Roy lan Habitat Dolphin ing Strip ing The Mirage kalebu atraksi kasebut. Pameran kasebut ngidini para tamu bisa ngadhepi lumba-lumba hidung botol, macan putih, singa lan macan tutul.

Mandalay Bay Shark Reef Aquarium nawakake tamu pribadi – sanajan aman – pengalaman karo macem-macem hiu. Saliyane puluhan hiu, atraksi kasebut kalebu luwih saka 2.000 kewan, kalebu pari raksasa, penyu ijo sing kaancam punah, piranha lan komodo.

#Bentley #Lion #Mantan #Warga #MGM #tilar #donya #ing #umur #taun