Macau casinos gaming revenue GGR

Bangsa Cherokee Ngandika Tantangan Hukum menyang Arkansas Casino ‘Hail Marys’

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 03:46.

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 04:50.

Cherokee Nation Businesses (CNB) wis nyoba kanggo mbangun casino ing Arkansas kanggo meh setengah dasawarsa. Minangka suku basis Oklahoma cedhak nampa wewenang negara lengkap kanggo Paus County casino sawijining, cabang ekonomi suku ngandika tantangan legal isih ora luwih saka “Salam Maria.”

Cherokee Bangsa Arkansas Casino Paus County Legenda Resort
CEO Cherokee Nation Businesses Chuck Garrett ngandika sadurunge Russellville Rotary Club ing Arkansas ing Februari 2022. Garrett pracaya suku Cherokee bakal rauh nampa persetujuan lengkap saka Arkansas kanggo mbangun Legenda Resort & Casino ing Russellville. (Gambar: Facebook)

CEO CNB Chuck Garrett muncul sadurunge Dewan Etnis Cherokee minggu kepungkur kanggo menehi nganyari babagan operasi bisnis konglomerat kasebut. Garrett ngandika Sekretaris Negara Arkansas kaputusan John Thurston awal sasi iki kanggo nolak referendum statewide paling anyar. Pamindhahan ngupaya kanggo ngilangke Paus County minangka inang casino, kang minangka suku saingan goal kanggo njaga Cherokees adoh saka Arkansas.

Pamilih Arkansas ing taun 2018 ndhukung referendum game sing nggawe sah siji resort casino ing papat kabupaten: Paus, Jefferson, Crittenden, lan Garland. The Cherokee umume mbiayai kampanye voting.

Asil saka voting diijini mantan racinos ing Crittenden lan Garland ngalih menyang casino full-ukuran karo mesin slot, game table lan totoan olahraga. Loro kesempatan casino komersial anyar saka lemah munggah padha disisihake kanggo Paus lan Jefferson.

Jefferson partner karo Quapaw Nation, uga Oklahoma. Pejabat lokal ing Paus wiwitane setuju nyerahake game kasebut menyang Cherokees. Nanging kekacauan hukum sing nyebabake rencana CNB kanggo mbangun $ 225 yuta gol sing diarani Legenda Resort & Casino ing Russellville.

Marathon, Ora Lomba

Garrett marang dewan suku Cherokee sing CNB misi kanggo mbukak casino ing Arkansas wis “test toleransi.”

Kita wis ing trenches karo tangan-kanggo-tangan pertempuran kanggo patang taun. Iki sejatine ujian ketabahan.” Garrett nerangake.

Akeh masalah njerat rencana CNB. First, Komisi Racing Arkansas (ARC), kang Originally ditugasi kanggo nerbitake patang lisensi casino, ketemu siji anggota sawijining prasongko ing review loro usulan-usulan kanggo lisensi Paus County.

Ing pambiji penawaran CNB lan tawaran kapisah saka Mississippi basis perusahaan game Gulfside Casino Partnership, ARC Komisioner Butch Rice dirating rencana Gulfside sampurna 100/100. Nalika iku tingkat nada CNB mung 29/100. Diferensial skor drastis Rice mung menehi skor ARC sakabèhé kanggo kauntungan Gulfside.

Sawise sawetara sasi saka deliberations legal, pejabat saka kantor Jaksa Agung Arkansas Leslie Rutledge dibantu ARC kanggo nemtokake sing Cherokees padha pemenang sah saka tawaran competitive kanggo konsesi casino Paus.

Kontroversi hukum ora mandheg ing kono.

Arkansas gambling hukum mbutuhake nawakake casino mung layak kanggo diajukake karo dhukungan saka “hakim regional”. 2018 Paus County Judge Ed Gibson menehi layang support kanggo rencana Gulfside. Nanging Hakim Distrik Ben Cross saiki, sing ngganteni Gibson lan dadi pejabat pemerintah paling dhuwur ing kabupaten kasebut ing taun 2019, ndhukung skema CNB.

Arkansas Supreme Court pungkasanipun sarujuk kanggo njupuk munggah prakara, lan mrentah pungkasan November ing sih saka Cherokees. Pengadilan paling dhuwur ing negara kasebut nemtokake manawa “sapa” sadurunge “hakim regional” nuduhake hakim saiki, lan dudu mantan hakim kabupaten.

Nyedhak Konstruksi

Two Arkansas racinos wis ngalami renovations kanggo transisi kanggo casinos full-ukuran. Bebarengan karo Southland Casino lan Oaklawn Racing Casino Resort, Jefferson anyar casino – Saracen Casino Resort – wis operasional.

Garrett ngarep-arep kanggo ngrampungake loro tantangan legal isih kanggo Legenda lan miwiti construction rauh. Dheweke ora kuwatir banget yen tuntutan hukum, kang kudu menehi hasil karo lack Cherokee saka pengalaman mbukak casino komersial senadyan dekade pengalaman suku mlaku resorts suku sawijining, wis akèh patut.

“Tanpa rinci babagan strategi sing ana ing mburi, dakkandhani manawa dheweke minangka Salam Maria. Pungkasan aku mriksa, kita wis 10 kasino lan wis nindakake cantik uga liwat pungkasan 20 taun. Aku mikir pengadilan bakal mriksa lan kita bakal entuk ijin ing sawetara wulan sabanjure kanggo maju, “ujare.

#Bangsa #Cherokee #Ngandika #Tantangan #Hukum #menyang #Arkansas #Casino #Hail #Marys