casino stocks

Bally Doel Tropicana Las Vegas mrikso utama

dikirim ing: September 23, 2022, 02:30h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 12:45.

Bally’s (NYSE: BALY) nampa persetujuan saka regulator Nevada kanggo mbukak Tropicana Las Vegas lan perusahaan game target mrikso properti kasebut, bisa uga ing 2024.

Tropicana
Las Vegas Tropicana. Operator Bally njanjeni pembangunan maneh sing akeh banget ing papan kasebut. (Gambar: Vegas Tegese Bisnis)

Ana, Komisi Gaming Nevada (NGC) mlebu ing perusahaan game kontrol operasi ing ajang Strip sing dihormati. Kaputusan teka bab rong minggu sawise Nevada Gaming Board Control (NGCB) digawe telpon padha.

Ing April 2021, Bally entuk aset non-real estate Tropicana saka Gaming and Leisure Properties (NASDAQ: GLPI) kanthi transaksi $308 yuta. Minangka bagéan saka menehi hasil, perusahaan game didol aset properti saka panggonan ing Colorado lan Illinois kanggo GLPI real estate investasi dateng (REIT) lan sarujuk kanggo nyewakake properti. Bally duwe sewa 50 taun kanggo Tropicana wiwit $ 10,5 yuta saben taun.

Penn Entertainment (NASDAQ: PENN) sadurunge ngoperasikake resort terpadu. Kanthi persetujuan peraturan ing Panggonan, Bally digawe foray dhisikan menyang Strip nalika Penn ora ana maneh panggonan ana.

Western Featured kanggo Bally kang

Bally Presiden George Papanier marang anggota NGC sing perusahaan views Tropicana minangka “kapal penggedhe” ajang game ing US kulon. Saliyane Tropicana, properti Bally ing wilayah kalebu telung kasino saka jeneng sing padha lan racino ing Colorado uga Bally Lake Tahoe.

Sing duwe satelit apik, nanging Las Vegas Strip punika game werni beda. Nalika kuwi, Bally kudu negesake dhewe ing Mekkah casino US lan salah siji cara kanggo nindakake iku kanggo dramatically nganyari Tropicana.

Nanging ing kasus iki, kita uga kudu ngevaluasi potensial kanggo mbangun maneh, amarga posisi kompetitif ing pasar saiki, “ujare Papanier marang NGC.

Dheweke marang dewan pengawas sing perusahaan bakal mbukak Tropicana kanggo 18 kanggo 24 sasi sadurunge njupuk kaputusan carane nerusake karo mbangun maneh, nambah operator wis ing rembugan karo partners potensial sing bisa nyedhiyani ibukutha kanggo efforts ndandani.

Sadurungé taun iki, Ketua Bally Soo Kim marang wartawan sing perusahaan iki eyeing owah-owahan pinunjul ing Tropicana lan perisakan lan redevelopment saka properti bisa. Siji bab tartamtu: Tropicana pungkasanipun bakal nggawa jeneng Bally. Kajaba Hard Rock Hotel & Casino ing Biloxi, Miss., Kabeh operator ajang nggunakake account Bally.

Minangka kanggo tampilan Gaming lan Leisure ing redevelopment, lagi ora ing pancing ing syarat-syarat cahya financial, nanging perusahaan real estate prioritize ngumpulake rent lan panggonan tetep property game.

Bally ana ing urgensi finansial

Ing patemon, anggota NGC Ben Kieckhefer dipencet Bally eksekutif ing keuangan perusahaan, takon kanggo rincian carane operator plans kanggo Balance overhauling Tropicana nalika ngembangaken anyar $ 1,7 milyar hotel casino ing Chicago.

“Aku mikir ing pungkasan, (Tropicana) bakal dadi kesempatan sing bisa nyukupi saka perspektif kabutuhan modal. Kita mesthi duwe bandwidth ing perusahaan kita kanggo nindakake, “ujare Papanier.

CFO Bally Bobby Lavan marang Komisioner sing perusahaan wis akses menyang $ 620 yuta revolver kredit lan wis awis teka ing pungkasan taun iki saka sale-leaseback loro casinos Rhode Island kanggo GLPI.

#Bally #Doel #Tropicana #Las #Vegas #mrikso #utama