Choctaw Casino & Resort – Durant

Bally Casino Pengunjung dinuga cokotan Indiana Officer ing panganiaya Drunken

dikirim ing: September 12, 2022, 05:27h.

Dianyari pungkasan ing: 12 September 2022, 05:27h.

A wong ing Evansville Bally casino dinuga mbuwang saru lan nyerang Indiana Komisi Gaming (IGC) perwira sak tirade mendem ana wengi. Dheweke uga dicokot siji saka wong-wong mau, polisi ngandika.

Colter Burk ing foto cangkir
Colter Burk ing mug dijupuk, gambar ndhuwur. Dheweke dicurigai nyerang, ngipat-ipati, lan nresep polisi gambling ing kasino Bally Indiana. (Gambar: Penjara Vanderburgh County)

Petugas nyoba ngiringan wong kasebut, mengko diarani Colter Burk, 35, saka Pennsylvania, saka properti game Indiana, WEHT, stasiun TV lokal, kacarita. Dheweke nemu regejegan karo pemain casino liyane.

Mengko, dheweke didakwa kanthi rong tuduhan pejabat keamanan umum, uga salah sijine tumindak ora sopan, mabuk umum, nglanggar pidana lan nglawan penegak hukum, tambah laporan kasebut.

Dheweke diselehake ing kunjara Vanderburgh County. Mengko, dheweke dilaporake dibebasake saka tahanan.

Konfrontasi kasebut diwiwiti nalika salah sawijining petugas njaluk identifikasi marang Burk. Nanging tinimbang kerja sama, dheweke didakwa nggawe omong kosong nalika ana ing eskalator. Dheweke meh ora bisa nahan bir ing cangkir. Dheweke uga ora stabil ing sikile.

Burk bengok-bengok ing perwira sing ora pengin ninggalake casino lan pungkasanipun ora gelem budge, polisi ngandika.

Aku kandha yen dheweke duwe 2 detik kanggo miwiti mlaku maneh utawa dheweke bakal dipenjara, “ujare salah sawijining petugas ing laporan penahanan. “Dheweke kandha ‘Siji Loro’ mula aku lunga nyekel dheweke.”

Petugas ditampar ing pasuryan

Nalika petugas nyoba ngendhaleni dheweke, Burk diduga nyerang dheweke ing pasuryan nganggo lengen, laporan kasebut ditambahake.

Tabrakan meh nyemplungake kaca tingal petugas ing lantai. Mengko, sawetara perwira bisa nyekel Burk ing lantai. A gelut ensued, nalika Burk dinuga dicokot driji salah siji saka perwira IGC.

Driji getihe. EMT nambani tatu kasebut.

Ora ana tembung babagan jumlah wong sing kudu ngombe ing wayah wengi lan yen ana server sing nyoba nyegah dheweke ngombe maneh.

Bally Casino dumunung ing Kali Ohio. Kutha iki udakara 120 mil sisih kulon Louisville, Ky. Cedhak tapel wates Indiana-Kentucky.

Transaksi Kasino

Ing wulan Juni 2021, mantan Tropicana Evansville entuk pemilik anyar. Caesars Entertainment lan Bally’s Corp. ditutup transaksi sing diijini Bally njupuk liwat operasi game ing casino Indiana kidul.

Entitas sing diarani Gaming & Leisure Properties tuku real estate, sing saiki disewakake menyang perusahaan game berbasis Rhode Island paling ora $ 28 yuta saben taun. Rega tuku total $ 480 yuta, kanthi bagean Bally $ 140 yuta.

Sawise nutup kesepakatan kasebut, Bally ngoperasikake papan game ing Colorado, Delaware, Illinois, Indiana, Louisiana, Mississippi, Missouri, Nevada, New Jersey, lan Rhode Island.

Lokasi Pennsylvania sing kontroversial

Dheweke uga pengin mbangun casino kontrovèrsial ing State College, Pa, ngarep saka Penn State University.

Nanging sawise nampa atusan layang sing nentang $ 123 yuta Bally project casino-lan usulan mlebu dening luwih saka 1000 anggota masyarakat lokal sing voiced sing ora sarujuk project-dhéwan lokal nanggapi sing padha bakal neliti opsi legal kanggo mungkasi construction. College City Council ora duwe akeh dalan legal kanggo mbatalake pencalonan kanggo tuan rumah mini-casino.

Yen dibangun, papan Bally bakal kurang saka limang mil saka Stadion Beaver sing apik lan kampus Penn State sing apik.

#Bally #Casino #Pengunjung #dinuga #cokotan #Indiana #Officer #ing #panganiaya #Drunken