Iowa greyhounds

Atlantic City Investasi ing Cleanup Kupeng New York Casino Ancaman

Dikirim ing: 30 Agustus 2022, 07:38.

Dianyari pungkasan ing: 30 Agustus 2022, 07:38h.

Pejabat Atlantic City bakal ngompa $ 5 yuta kanggo nggawe sistem kamera keamanan ing saindenging kutha, Atlantic City Press laporan.

Marty cilik
Walikota Atlantic City Marty Small Sr announced Tambah ing awis kanggo coffers kutha bakal digunakake kanggo nambah keamanan ing kutha resort gisik. (Gambar: Philadelphia Inquirer)

Walikota Marty Small Sr ngandika ing konferensi warta ana sing cendhak, push cetha ing pendanaan negara bakal ngidini kutha kanggo nambah 250 kamera menyang jaringan sing wis ana.

Gubernur New Jersey Phil Murphy (D) ngandika ana sing kutha bakal duwe windfall pa $ 16,8 mayuta-yuta kiwa saka budget negara taun pungkasan.

Uga ing kertu $ 3,6 yuta kanggo peralatan anyar kanggo karya umum, kayata sweeper werna, nalika liyane $ 2 yuta earmarked kanggo revamping lumahing Boardwalk. A luwih $ 1 yuta bakal digunakake kanggo ngluwihi Boardwalk saka Caspian Avenue kanggo Gardner kang Basin, ngandika Cilik.

Masalah Gambar

Kabar teka ing wektu nalika pejabat kutha lan operator casino padha looking kanggo nambah gambar kutha ing pasuryan saka kompetisi impending saka New York.

sektor casino Atlantic City wis berjuang wiwit dina nalika wis monopoli ing kabeh East Coast. budget negara New York kanggo 2023 fitur proses kanggo menehi telung lisensi casino ing sisih ngisor saka negara, loro kang kamungkinan dumunung ing New York City, lan lonceng weker muni.

Atlantic City tansah gumantung ing pariwisata saka New York. Kangge, sawetara Analysts pracaya pasar game lor-wétan wis kebak.

Murphy ngandika ana cara paling apik kanggo fend mati kompetisi anyar saka New York City kanggo nambah pengalaman Atlantic City nyedhiyani pengunjung.

“Investasi ing budget taun iki lan support State anyar liyane cetha yen kita ndhukung lan Nilai Atlantic City, lan bakal terus karya karo pimpinan kutha kanggo bantuan masyarakat iki makmur,”Panjenenganipun nambah.

‘Revitalisasi Kota’

Ing taun anyar, operator casino wis vokal bab lack wikan saka investasi ing kutha. Padha argue sing ora negara, kutha, utawa Casino Reinvestment Development Authority nindakake cukup kanggo nambah persepsi saka kutha resort gisik.

Joe Lupo, presiden Hard Rock, bubar ngandika sing casino efforts kanggo mbangun fasilitas non-game kanggo reinvent Atlantic City minangka tujuan kulawarga-loropaken padha hampered dening politisi cubluk.

Bangunan kita ora bisa diubengi dening pecandu narkoba lan PSK, lampu kudu bisa, Boardwalk kudu didandani, pantai kudu diisi ulang, “ujare Lupo. “Ana akeh karya sing kudu ditindakake ing kutha … Kita kudu nyegerake kutha, amarga iki durung rampung sadurunge.”

New Jersey saiki melu perang legal karo Atlantic County babagan owah-owahan ing skema PILOT. Iki pembayaran sing casinos kanggo negara ing lieu saka pajak.

Negara wis mréntahaké hakim Pengadilan Tinggi New Jersey kang nerak perjanjian 2018 karo Atlantic County nalika ngganti aturan ing pembayaran PILOT.

Judge Michael Blee mrentah ing Juli sing kabupaten kudu mbayar luwih saka $ 22 mayuta-yuta redistribusi pembayaran PILOT saka negara.

#Atlantic #City #Investasi #ing #Cleanup #Kupeng #York #Casino #Ancaman