Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Udud mungsuh Njaluk Obrolan

dikirim ing: September 23, 2022, 09:44h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 09:44.

Atlantic City minggu iki dadi tuan rumah 25th Annual East Coast Gaming Congress (ECGC) ing Hard Rock.

Atlantic City Casino ngrokok Hard Rock CEASE
Cynthia Hallett, presiden Amerika kanggo Nonsmokers’ Rights, ngandika tanggal 22 September 2022, ing rapat umum casino anti-udud ing Atlantic City. Acara njupuk Panggonan njaba Hard Rock ngendi nang East Coast Gaming Congress dianakak√©. (Gambar: AP)

Saben taun kumpul domestik paling gedhe saka profesional industri game njaba Nevada, ECGC ndadekke pemimpin saka industri lan pemerintah kanggo rembugan kawicaksanan lan gagasan. A sawetara topik padha dianggep sak konferensi telung dina rampung dina, nanging siji item utama debat antarane akeh buruh kiwa metu – udud ing casinos njero ruangan.

ECGC wiwitane ngrancang kanggo nggawa loro-lorone obrolan udud casino adhep-adhepan kanggo pisanan wiwit koalisi karyawan game manunggal kanggo nentang maneh udud njero ruangan ing awal Juli 2020.

Gubernur New Jersey Phil Murphy (D) wis dilereni soko tugas casino udud ing tengah pandemik COVID-19, nanging nggunakake rokok nganti 25% saka lantai game diijini kanggo nerusake sawise kadaluwarsa pesenan kesehatan darurat.

“Karyawan Casino Marang Efek Smoking” (STOP) isih krungu swara ing ECGC wingi. Groups seeking kanggo mungkasi casino udud crack padha njaba Hard Rock ing Boardwalk ngendi bab 100 wong ngumpul ing udan marang kumelun casino aktif.

Obrolan dibutuhake

ECGC wis ngrancang kanggo tuan rumah debat rokok karo Resorts Casino CEO Hotel Mark Giannantonio nimbali sikap casino sing ngilangke udud ing jero ruangan bakal biaya income lan minangka akeh minangka 2.500 buruh bakal mbayar rega karo karya. Sawise Giannantonio metu saka acara sing dijadwalake luwih saka seminggu sadurunge konferensi kasebut, panitia ECGC ora bisa nemokake pangisi industri kanggo boss Resorts.

Asosiasi Kasino New Jersey (CANJ) mlaku lan ndhelikake, “ujare Peter Naccarelli, dealer game meja Borgata sing dadi ketua CEASE. Associated Press. “Dheweke ora duwe argumentasi logis.”

Argumentasi industri adhedhasar riset sing ditemokaké larangan udud njero ruangan lengkap ing sangang kasino kamungkinan kanggo push revenue game taunan mudhun 25% utawa liyane. Spectrum Gaming Group, sing ngatur ECGC, nganakake review udud CANJ atas jenenge industri.

Nanging, panaliten liyane nemokake manawa larangan ngrokok bisa uga kurang abot. C3 Gaming basis Las Vegas wrote ing Juni sing casino bebas kumelun ing akeh negara liyane outperformed partners udud sawise pandemi.

Dhuwit Luwih saka Urip

Lamont White, bakul liyane ing Borgata sing mbantu mimpin upaya CEASE, ujar manawa industri kasebut ngasilake bathi luwih akeh tinimbang kesehatan.

“‘Kita bakal kelangan dhuwit, lan dhuwit luwih penting saka urip buruh casino.’ Iku kabeh sing diomongake,” ujare White.

Murphy ndhukung nggawe casinos udud-free. Ngandika bakal mlebu undang-undang mungkasi celah casino yen tekan mejo. Nanging Murphy ora mbahas topik kasebut sajrone intine ECGC wingi.

Anggota parlemen New Jersey bubar kumpul maneh saka istirahat musim panas. Loro tagihan sing bakal dipeksa Atlantic City casinos dadi kumelun-free tetep ing saben kamar legislatif. House Bill 2151 lan Senat Bill 264 saben duwe dhukungan bipartisan, nanging wis nganggur kanggo sasi.

#Atlantic #City #Casino #Udud #mungsuh #Njaluk #Obrolan