Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Revenues Up Nanging Bathi dropped ing Q2 ’22

Dikirim ing: 23 Agustus 2022, 08:18.

Dianyari pungkasan ing: 23 Agustus 2022, 09:01.

Atlantic City Casinos bebarengan kacarita bathi operasi reged watara $ 183,6 yuta ing waktu liya ing taun iki. Ing baris ngisor tandha 0,8% tepak saka padha telung sasi ing 2021, lan teka senadyan casinos ndeleng revenue soar luwih saka 14%.

Atlantic City casino MediaWiki saka gambling revenue
Atlantic City Highway. Paling kasino Atlantic City bisa tetep nguntungake sajrone kuartal kaping pindho 2022, nanging limang saka sangang properti nggawe dhuwit luwih murah tinimbang ing kuartal kaping pindho sadurunge pandemi 2019. (Gambar: Getty)

New Jersey Divisi Gaming Enforcement (DGE) ngandika sangang casinos kui pa revenue net $ 828,7 mayuta-yuta ing waktu liya saka game, kamar hotel lan pangan lan wedang. Senajan income tambah, uga nduwur sirah casino, minangka rekor inflasi mesti tambah biaya kanggo resort.

Wolung saka sangang kasino isih bisa entuk bathi. Bally iku mung Resor ing zona abang, minangka Boardwalk terus kanggo nandur modal akeh ing revamping Resor.

Senajan angka MediaWiki operasi reged padha relatif warata ing waktu liya, ing wektu sing hotels casino wis investasi pinunjul lan pinunjul ing fasilitas kanggo nggawe pengalaman anyar lan macem kanggo tamu sing seneng. Investasi ibukutha iki penting kanggo njamin daya tarik jangka panjang Atlantic City minangka tujuan resort. ngandika James Plousis, ketua New Jersey Casino Komisi Control.

MediaWiki operasi reged nuduhake income casino kang sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan, amortization, Fees saka afiliasi, lan item liyane, minangka dibayangke ing statement income saben casino lisènsi. Iki minangka ukuran bathi sing ditampa ing industri game Atlantic City.

Hasil Campuran

Borgata MGM Resorts njogo dominasi ing Atlantic City. Marina District Casino ngasilake bathi $ 42,2 yuta ing kuartal kaping pindho, meh 5% luwih apik tinimbang kuartal sing padha ing 2021.

Hard Rock kacarita MediaWiki paling kaloro karo $ 38 mayuta-yuta, lan Tropicana katelu karo $ 30,3 mayuta-yuta. Hard Rock ndeleng kenaikan bathi taun-taun paling gedhe ing industri, amarga bathi resort 46% luwih dhuwur tinimbang Q2 2021.

Kanggo kasino sing isih ana ing ireng, Harrah entuk bathi $ 21,4 mayuta-yuta, mudhun 14%, Ocean digawe $ 15,6 mayuta-yuta, mudhun 8%, Caesars $ 14,1 mayuta-yuta, mudhun meh 24% paling, Golden Nugget laporan $ 9,1 mayuta-yuta, mudhun 15% , lan bathi Resorts kenek $ 6,1 mayuta-yuta, 8% premium.

Sanajan wolung saka sangang kasino duwe bathi sajrone kuartal kasebut nglawan kahanan ekonomi sing angel, limang kasino nglaporake bathi Q2 luwih murah dibandhingake karo pra-pandemi 2019.

Borgata, Caesars, Bally’s, Golden Nugget lan Harrah kabeh entuk dhuwit sing kurang saka operasi resort ing Q2 2022 tinimbang ing Q2 2019.

Occupancy Down, Room Rate Up

Luwih sithik wong sing manggon ing kasino Atlantic City tinimbang sadurunge COVID-19. 15.100 kamar casino dikuwasani 77% saka April nganti Juni, mudhun luwih saka 4% saka 2019.

Nanging, karo Fees casino skyrocketing, resort wis nemen tambah tarif saben wengi. Tarif rata-rata kanggo kamar hotel kasino yaiku $ 172 ing kuartal kaping pindho, udakara $ 32 luwih akeh tinimbang resor ing taun 2019.

Jane Bokunewicz, direktur Universitas Stockton Lloyd D. Levenson kang Institut Gaming, Hospitality lan Pariwisata, ngandika resorts wis dicocogake kanggo kahanan sing durung mesthi ekonomi saiki madhep industri.

“Amid kahanan sing durung mesthi pasar, saka efek saka terus uneg-uneg kesehatan masyarakat kanggo inflasi lan munggah prices bahan bakar, industri minangka kabèh wis sinau kanggo ngganti lan operate profitably,”Bokunewicz ngandika.

#Atlantic #City #Casino #Revenues #Nanging #Bathi #dropped #ing