Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Industry melu ing Smoking Diskusi

dikirim ing: September 14, 2022, 04:13h.

Dianyari pungkasan ing: 13. September 2022, 06:30.

industri casino Atlantic City bakal ngirim eksekutif tombol kanggo katon ing roundtable bab ijin udud njero ruangan ing mbesuk East Coast Gaming Congress (ECGC). Nanging diskusi kasebut ditarik saka jadwal konferensi.

Industri kasino Atlantic City ngrokok
buruh casino Atlantic City protes tunjangan udud njero ruangan ing papan kerja. A debat ngrancang ing prakara ing mbesuk East Coast Gaming Congress wis dibatalake. (Gambar: NJ.com)

Longtime Resorts Casino Hotel CEO Mark Giannantonio pisanan sarujuk kanggo ngrembug casino udud ing Atlantic City sak ECGC, kang njupuk Panggonan 21-23. September ing Hard Rock. Nanging sawise Veteran game diangkat dadi kepala New Jersey Casino Association (CANJ), Giannantonio marang konferensi sing obrolan bab rokok ora bakal kelakon maneh.

Giannantonio malah ngomong langsung menyang media. Dheweke ujar manawa casino tetep kanthi pendirian sing ngilangi udud sawise pandemi bakal ngancam kesehatan ekonomi saka sangang resort.

Sinau sing ditugasake CANJ babagan masalah iki ndhukung. Iku rampung sing revenue game taunan bisa mudhun 25% yen rokok padha ora maneh ngejarke ing kasino, lan minangka akeh minangka 2.500 jobs bakal ing bebaya.

Debat Mengkono ing Media

Giannantonio ngganti mantan CEO Hard Rock Atlantic City Joe Lupo minangka kepala grup dagang Atlantic City. Lupo wis sarujuk menyang mbesuk Hard Rock casino ing Las Vegas Strip. Lupo uga nentang mandhek udud ing njero ruangan, lan nyebabake cukup kontroversi sadurungé taun nalika ngandika ora bisa pracaya “30 wong mlaku Boardwalk” protes udud ing jero ruangan “nggambaraké 21.000 karyawan sing makarya ing casino.”

Giannantonio ujar manawa obrolan udud bisa uga dibutuhake ing mangsa ngarep, owah-owahan aturan kasebut saiki ora bakal dadi kepentingan industri.

Asosiasi Kasino New Jersey banget transparan ing posisi sing larangan udud langsung bakal duwe pengaruh sing ora becik ing Atlantic City, “ Giannantonio minggu iki marang Associated Press. “Kita percaya yen luwih akeh wektu dibutuhake kanggo ngrancang lan ngetrapake solusi sing bakal ngatasi masalah karyawan tanpa mbebayani kerja.”

Cynthia Hallett, présidhèn lan CEO saka American for Nonsmokers’ Rights, ngritik ora ana industri kasebut.

“Iku luar biasa ngomong sing casinos Atlantic City ora bisa nemokake wong siji kanggo publicly defend posisi ing sih saka udud ing jero ruangan,”Komentar Hallett. “Dheweke ngerti yen dheweke ora bisa menang babagan kasunyatan – malah bantahan ekonomi wis dibantah kanthi lengkap – mula dheweke ngindhari diskusi umum.

“We are kuciwa sing obrolan iki bakal ilang saka program konferensi formal, nanging yakin: ing ngarsane buruh casino sing wis onomatopia kanggo kesehatan bakal felt sabanjuré minggu,”Sa Hallett.

CEASE – Karyawan Kasino Nglawan Efek Udud (Mbebayani) – wis ngatur protes udud casino wiwit udud diijini bali menyang resort Atlantic City ing Juli 2021.

Lingers. Legislasi

Loro dhuwit kertas sing padha macet ing ibukutha Trenton. Sing bakal nutup longkangan udud casino. Klausa kasebut diwenehake kanggo properti game liwat Undhang-undhang Udara Bebas Asap Udara negara taun 2006.

Bill Senat 264 lan Bill Majelis 2151 duwe dhukungan bipartisan sing amba. Sawetara anggota parlemen negara wis menehi dhukungan kanggo langkah-langkah kanggo ngirim undang-undang kasebut menyang Gubernur New Jersey Phil Murphy (D).

Murphy luwih seneng nggawe casino bebas kumelun. Nanging tagihan kasebut durung dilebokake kanggo milih ing loro kamar legislatif.

pimpinan Demokrat kabaripun mangu-mangu kanggo maju karo legislative efforts minangka serikat casino anjog kutha – Unite kene Local 54 – wis gabung ing industri casino ing nglawan owah-owahan kuwi amarga wedi kelangan proyek.

#Atlantic #City #Casino #Industry #melu #ing #Smoking #Diskusi