Macau casinos gaming revenue GGR

American Gaming Association ngumumake 2022 Hall of Fame Class

Dikirim ing: 17 Agustus 2022, 12:01

Dianyari pungkasan ing: 16 Agustus 2022, 01:25h.

Asosiasi Gaming Amérika (AGA) minggu iki ngumumake telung nominasi Hall of Fame Gaming sing bakal teka.

2022 American Gaming Association Gaming Hall of Fame
Gavin Isaacs, Virginia McDowell, lan Michael Rumbolz minangka kelas Hall of Fame Gaming taun iki. Pilihan taunan digawe dening Amérika Gaming Association. (Gambar: Casino.org)

AGA ngandika dina sing Gavin Isaacs, mantan presiden lan CEO saka Scientific Games, Virginia McDowell, mantan presiden lan CEO saka Isle of Capri Casinos, lan Michael Rumbolz, mantan CEO saka Everi Holdings, iki dilantik menyang AGA Gaming Hall of Fame.

Wiwit 1989, Hall of Fame Gaming AGA ngakoni lan ngurmati para pionir lan pimpinan bisnis sing nduwe peran penting kanggo nggawe industri game AS saiki. Industri casino, AGA nerangake, iku perdagangan luwih saka $ 261 milyar sing ndhukung 1,8 yuta proyek ing saindhenging negara.

Gavin, Virginia lan Mike wis mbantu ngganti industri game kanthi cara sing penting. nerangake AGA Presiden lan CEO Bill Miller. “Saka kasino utama lan operasi manufaktur ing saindhenging negara kanggo nglayani akeh papan lan peran penasehat, pengaruhe wis tekan ing AS lan industri game global – lan kita kabeh luwih apik.”

Isaacs, McDowell, lan Rumbolz bakal resmi mlebu ing Hall of Fame Gaming sajrone Global Gaming Expo (GE2) ing Oktober iki ing Las Vegas.

Priksa Latar mburi Wong sing Ditunjuk

AGA milih Hall of Fame Gaming taunan kelas liwat panitia pilihan dipimpin déning Ketua Hard Rock International lan CEO Jim Allen. Kelas taun iki kalebu telung anggota sing digabungake duwe pengalaman luwih saka 100 taun ing kapasitas eksekutif ing industri game.

Isaacs mimpin Game Ilmiah – saiki Light & Wonder – sajrone ekspansi pabrikan game lan akuisisi Bally Technologies. Isaacs dadi presiden lan CEO Scientific lan lungguh ing dewan perusahaan wiwit taun 2014 nganti 2018.

Sadurunge Scientific, Isaacs dadi CEO SHFL Entertainment lan Wakil Presiden Eksekutif ing Bally Technologies. Isaacs saiki dadi ketua Games Global.

McDowell mung siji-sijine presiden wanita lan CEO saka operator game utama ing AS saka janjian menyang Casinos Isle of Capri ing 2007 nganti pensiun ing 2016. Dijenengi Gaming Executive of the Year dening Majalah Jurnal Kasino ing 2009, McDowell sadurunge makarya minangka pejabat informasi pangareping kanggo Trump Hiburan Resorts.

McDowell uga dadi co-founder Global Gaming Women, organisasi nirlaba sing makarya kanggo ndhukung, inspirasi, lan pengaruhe pangembangan wanita ing industri game. Dina iki, McDowell lenggah ing Papan Entain.

Karir Rumbolz luwih saka patang puluh taun kanthi akeh peran eksekutif. Dheweke wis makarya ing kabeh aspèk industri game, karo proyek pungkasan minangka CEO saka Everi Holdings saka 2016 kanggo 2022. Rumbolz tetep ketua eksekutif Everi.

Sadurunge gabung karo Everi, Rumbolz dadi CEO saka Cash Systems Inc., Anchor Gaming, lan Casino Data Systems. Dheweke wis dadi anggota dewan Hard Rock International wiwit 2008, lan direktur VICI Properties – kepercayaan investasi real estate Caesars Entertainment – wiwit 2017.

Rumbolz uga dadi wakil pangareping jaksa umum Nevada lan mimpin ing Nevada Gaming Board Control ing agêng-80s.

Kelas Aula AGA

American Gaming Association tradisional nominasi telung individu kanggo nggabungake ing Hall of Fame Gaming saben taun.

Mantan eksekutif game sing misuwur sing dadi anggota Hall of Fame Gaming kalebu Steve lan Elaine Wynn, Sheldon Adelson, Donald Trump, Kirk Kerkorian, lan Jack lan Benny Binion.

Bebarengan karo pimpinan bisnis game, penghibur, koki selebriti, lan politisi sing wis nggawe tandha gedhe ing industri kasebut wis sumpah. Individu kacathet ora langsung melu ing game liwat kapasitas bisnis eksekutif kalebu Celine Dion, Wayne Newton, Don King, Wolfgang Puck, Harry Reid, Frank Sinatra, David Copperfield, lan Emeril Lagasse.

#American #Gaming #Association #ngumumake #Hall #Fame #Class