casino stocks

AGS Konfirmasi Nampa Penawaran Pengambilalihan, Ora Ngenali Penawar

Dikirim ing: 12 Agustus 2022, 10:34

Dianyari pungkasan ing: 12 Agustus 2022, 10:34.

Slot machine Edo AGS (NYSE: AGS) dikonfirmasi iku wis nampa tawaran takeover $ 10 saham, kang nerangake dina iki 25,25% mundhak ing Enggo bareng, nambah sing tawaran ora ditampa.

AGS
Slide saka presentasi investor AGS. Perusahaan kasebut dikonfirmasi wis nampa tawaran pengambilalihan saham $10. (Gambar: AGS)

Ing Formulir 8-K sing diajukake karo Komisi Sekuritas lan Bursa (SEC), AGS ora nemtokake manawa perusahaan nampa proposal akuisisi kasebut, nanging dipercaya manawa saingan Inspired Entertainment (NASDAQ: INSE) minangka pelamar sing dituju.

Dewan Direksi lan tim manajemen Perusahaan setya tumindak kanggo kepentingan kabeh pemegang saham. Selaras karo tugas fidusia lan kanthi konsultasi karo penasehat keuangan lan hukum Perusahaan, Direksi Perusahaan bakal mriksa kanthi ati-ati usulan-usulan sing ditampa dening Perusahaan kanggo nemtokake tindakan sing diyakini kanggo kepentingan sing paling apik kanggo Perusahaan lan para pemegang saham. ,” miturut dokumen peraturan AGS.

Produsen piranti game nambahake manawa dudu kabijakan perusahaan kanggo menehi komentar babagan spekulasi pasar lan ora ana nganyari maneh kajaba dijaluk dening regulator.

Apa Sabanjure kanggo AGS

Ing $10 saben saham awis, para panuku potensial ngira $4, utawa 66% ing ndhuwur rega tutup 11 Agustus saka AGS. Malah kanthi rally massive lan volume dhuwur kanggo jenenge saiki, saham kasebut kudu munggah 33.1% kanggo nggayuh rega tawaran.

“Proposal iki ora ditampa dening Perusahaan, sanajan Perusahaan isih ing tahap diskusi awal karo pihak katelu,” ujare AGS ing pengajuan SEC.

Perusahaan Las Vegas-based warns investor sing ora njamin bakal tekan pihak katelu unidentified ing rega kasebut ing ndhuwur utawa karo pelamar liyane karo tag rega beda.

Nalika Inspired Entertainment ora menehi komentar babagan perkara kasebut lan AGS ora ngenali perusahaan kasebut kanthi jeneng, mantan kasebut katon minangka pelamar sing bisa dipercaya amarga neraca perusahaan sing kuwat lan komentar sadurunge sing ngevaluasi kesempatan konsolidasi.

Apa $10 Cukup? Mbokmenawa ora.

Matematika prasaja nandheske tawaran $ 10 saben saham kanggo dagang perusahaan ing $ 6 mung sedina kepungkur menarik, nanging ora gampang nalika nerangake AGS. Saham dagang ing $32 ing 2018 lan minggu 52 yaiku $10.45.

Kajaba iku, umume analis konstruktif ing AGS lan target rega rata-rata ing jeneng kasebut – ora kudu dadi faktor ing rembugan takeover – yaiku $ 11,44. Pancen, perusahaan duwe sipat sing cenderung narik kawigaten para pelamar.

Tren kunjungan casino kuwat ing AS, meksa operator kanggo ngluwihi siklus upgrade slot, amarga wates dhuwur sing ditawakake mesin game. Khusus kanggo AGS, perusahaan nambah pangsa pasar lan entuk 70% saka dodolan saka aliran revenue sing terus-terusan.

Ora jelas manawa AGS nolak $ 10 saben saham, tawaran sing luwih dhuwur bakal ditindakake.

#AGS #Konfirmasi #Nampa #Penawaran #Pengambilalihan #Ora #Ngenali #Penawar