Choctaw Casino & Resort – Durant

Agen FBI nggunakake dhuwit umum kanggo Gamble ing Vegas Masalah Legal Prof

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 04:02

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 05:44h.

Kahanan lingkungan agen FBI seng di tuduh nggunakake $ 13,5 ewu ing dhuwit Federal kanggo Gamble ing Bellagio loro profesor hukum penting. Kasus kasebut uga kedadeyan nalika FBI ngadhepi pamriksan kanggo nggoleki omah mantan Presiden Donald Trump ing Florida.

Robert Jarvis
Robert Jarvis, profesor ing Nova Southeastern University Florida’s Shepard College of Law, digambarake ing ndhuwur. Dheweke takon babagan peran PTSD ing kasus anyar iki. (Gambar: Universitas Nova Tenggara)

Minggu iki, Hakim Pengadilan Distrik AS Gloria Navarro ngukum Scott Carpenter, 40, saka New York, telung sasi ing pakunjaran kanggo misappropriation dhuwit 2017 dialokasikan kanggo penyelidikan FBI. Saliyane ilang $ 13.500 muter blackjack ing Bellagio kamar watesan dhuwur, uga mudhun enem paket bir lan meh kabeh botol vodka mbayar liwat dana umum ing liyane casino Las Vegas. Dheweke wis ninggalake FBI lan ngakoni guilty kanggo konversi biaya dhuwit pemerintah.

Iki crita sing luar biasa.” Robert Jarvis, profesor ing Nova Southeastern Florida University Shepard College of Law, marang Casino.org. “Sanajan wong asring maca bab karyawan embezzling dhuwit saka juragan kanggo feed sing gambling Sifat, Aku ora bisa ngelingi pungkasan wektu aku maca bab pejabat hukum nglaksaknano, apamaneh agen FBI, nindakake tumindak kuwi.”

Ana uga kontroversi babagan ringkesan ukara lan panjaluk supaya bisa digunakake ing omah tinimbang ing institusi koreksi.

“Ing tangan siji, misale jek perlu kanggo ngenali gawe piala ekstra rampung nalika wong ing kapercayan umum nglakoni angkara,” Frank Rudy Cooper, direktur, Program Race, Gender & Policing ing UNLV William S. Boyd Law School, marang. Casino.org. “Ing sisih liyane, terdakwa katon wis nyatakake alasan kanggo ngapura.

“Apik banget yen kabeh wong nggatekake faktor-faktor sing bisa nyuda kaya sing ditindakake Pak Carpenter. Aku ora pracaya kita kudu kunjara pejabat penegak hukum mung amarga kita nindakake iku marang sipil biasa, nanging aku bakal ngerti yen sawetara wong mikir Carpenter nemu liyane metu saka mangu saka akeh wong. ”

Cooper ngakoni manawa telpon “angel” kanggo Navarro. Dheweke diarani “pinter lan prinsip.” Ing 90 dina, dheweke bakal ngumumake manawa Carpenter bisa nindakake ukuman ing omahe utawa ing penjara.

Jarvis ujar manawa dheweke ora kaget karo ukuman 90 dina. Dheweke nyathet yen Carpenter ora duwe rekaman pidana, iki minangka pelanggaran pertama, lan dheweke dadi veteran. (Dheweke njabat ing Angkatan Darat AS 82lan Divisi Airborne ing Irak.)

Tukang kayu ngaku salah. Iki bisa nyebabake uji coba lan ganti rugi tinimbang wektu kunjara, ujare Jarvis.

Kurungan Omah Makna

Jarvis negesake manawa kurungan ing omah “kontrovèrsial banget ing antarane masarakat,” nanging mesthine luwih trep kanggo narapidana.

Frank Rudy Cooper, profesor hukum UNLV
Frank Rudy Cooper, profesor hukum UNLV, digambarake ing ndhuwur. Dheweke ngakoni yen putusan sing diwenehake marang terdakwa ing kasus iki cukup nantang hakim. (Gambar: UNLV)

Iki bisa entuk manfaat kanggo komunitas sing luwih akeh saka pakunjaran ing pirang-pirang kasus. Contone, nyekel tahanan ing fasilitas larang banget lan bisa nyebabake nglanggar ulang, ujare Jarvis.

Ngunci dhewe ing omah uga duwe risiko sing luwih murah kanggo nyebarake penyakit infèksi kaya COVID-19 lan cacar monkey tinimbang manggon ing papan panggonane wong liya.

“Minangka mantan agen FBI, dheweke bakal dadi target langsung ing pakunjaran lan kudu ditahan ing kurungan dhewekan, sing bakal dadi ukuman sing gedhe banget kanggo kesalahan,” tambah Jarvis.

PTSD ing pitakonan

Nanging malah koyone ing sih saka ukara luwih cendhek lan ngawula ing ngarep, Jarvis mamang Carpenter kang embezzlement dhuwit pemerintah apa-apa apa karo post-traumatic stress disorder (PTSD), jaksa nimbali wis ngandika.

FBI bakal nyingkirake Carpenter yen ana keprihatinan babagan dandanan psikologis. Jarvis ngandika. “PTSD minangka kondhisi serius lan akeh para veteran ora entuk pitulung sing dibutuhake, nanging kanggo nyambungake karo apa sing ditindakake Carpenter, aku mikir yen bakal angel banget kanggo mbuktekake.”

Wiwit sapa bisa duwe kecanduan gambling, takon Jarvis apa pancegahan, yen ana, FBI wis dijupuk supaya kahanan iki sawise menehi papat agen jumlah gedhe saka dhuwit: $ 135.000. Antarane liyane, padha dhawuh persil saka ombenan ing The Cosmopolitan nggunakake dhuwit Federal.

“Given apa kedaden, lan kasunyatan sing Carpenter bisa nggunakake jumlah gedhe saka alkohol unsupervised, FBI kudu njupuk protokol serius,” ngandika Jarvis.

#Agen #FBI #nggunakake #dhuwit #umum #kanggo #Gamble #ing #Vegas #Masalah #Legal #Prof